A,  fjoller,  snaksnak,  snygge

Lige nu #2

– hører jeg: “Banalt” med Kontra og “Det er altså mit liv” på lydbog for 700. gang. Er dog også blevet storforbruger af radiohittet “Youngblood”, som jeg må indrømme er svært catchy.

– spiser jeg: Orientalsk. Chili con carne, takeaway fra Chido’s og falafler i hobetal. Desuden kører jeg med en fast natmadsfavorit pt. bestående af skyr med valnøddesirup, farin, gryn og en “salty caramel bar” som sidevogn. Spiser natmad hver eneste dag, og det er temmelig dyrt i chokoladebarer, skal jeg hilse og sige. Så køber dem nu i 24 styks kasser på nettet. Så dumme penge, når man bare kunne tage en rugbrød, men jeg bliver vist aldrig voksen på det punkt. Nogle der sagde vanemenneske?

– ser jeg: stadig ikke rigtig fjernsyn, men har set 5 film – både Deadpool, Valerian, Han Solo, Rouge One og Vildheksen, er kørt over skærmen siden det sidste ‘Lige Nu’-indlæg der blev postet her d. 22 september. Nogle anbefalinger indenfor genren? Smid dem endelig!

– iklæder jeg mig: allerhelst den fine popcornsweater (se den her) min mor har lavet til mig.

– glæder jeg mig til: en hel del. I følge min novemberliste har jeg stadig en masse herlige punkter tilbage. Dertil glæder jeg mig til sne erklæres ulovligt, og man fast uddeler marcipanbrød ud i Brugsen.

– ærger jeg mig over: at jeg aldrig fik ideen at blive venner med hende der Britta, i tide. For helved’, nogle store julegaver, man må have gået glip af gennem årene.

– skræmmer det mig: når man køre ud på motorvejen, og ser 3 biler stå i rabatten, efter fredag nats spritkontrol. Hvem er det, der gør sådan noget?

– griner jeg over: at en kollega spurgte mig hvad det betød, når Side-9-pigen, var “vild med saksen”, for da han indså, det ikke var juleklip, der var tale om, var han ved at dø af grin. Især fordi han han åbenbart havde lovet at finde ud af det, for en mandlig borger. Han har derefter valgt at få alle de kvindelige kollegaer til at svare, de seneste dage, og sender updates, og jeg ler hver gang. For pt. er det mig der ligger solo i førefeltet.

– værdsætter jeg:. at der for alvor bliver ægte jul i år – men det ved jeg, K vil fortælle mere om. Men hvor er jeg glad!

Derudover er jeg en sucker for det milde vejr, og grundlykkelig over, at alle omkring mig pt. er glade og raske.

– mindes jeg: de mange traditioner omkring jul – særligt dem vi havde på vores folkeskole, som virkelig omfavnede højtiden på den fineste og mest magiske vis. Overvejer helt at brygge et flashback indlæg herom. Tror, det er dette fantastisk fine gaveinspirations-indlæg hos Karoline, der har sat juleviben ekstra igang hos mig. Det er det hyggeligste kommentarfelt længe – hvis man da ikke fornøjer sig med julehad og Grinchen stil.

– begynder jeg: at gøre min taske of cykel vinterklar. I tasken ryger reserve fingervanter, ekstra lygter, tørre strømper, og på cyklen kommer der reflekser på e’erne og en gang kædeolie. Krydser I også fingre for, sneen holder sig på afstand?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *