A,  fråd,  K,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

img_3265-2

 

… laktosefri chokoladebudding fra Lidl.

#usponsoreret

#vierbarefans

Den her svinske herlighed fåes til den nette sum af en 10’er på de tyske kølerhylder og smager som en drøm, på den der helt fantastiske måde, som Kinderchokolade og nutella, som man forbinder med en tur til grænsen.

Vi har før i udlandet været svært forfalden til soya-chokodesserter, som koster kassen herhjemme, og det viste sig svaret på vores bønner lå i Lidl.

Der er ikke så meget hokospokus over indgredienslisten – pasturiseret letmælk ink. naturligt mælkeprotein, kakaopulver, naturlig aroma, sødestof og to sølle e-numre i form af husblaslignende stabilisator (dvs. to numre færre, end de nøglehulsmærkede quinoaboller, jeg også have med hjem, hvis nu nogle skulle være hys i den retning – vi er selvsagt top ligeglade, med vores mængder blandselv-slik) – og tadadaaa: naturligt laktase enzym!

Så her kan vi overfølsomme spise med, og det er nemlig det, der gør det hele så herligt.

Buddingen er temmelig fremragende som den er – iskold og silkeblød fra køleren, men med en halv banan og en håndfuld salte peanuts, opper du dens dessert game væsenligt!

Skal du i det fancy hjørne?

Så upgrader du den med mere af det, den allerede indeholder – nice and easy,

Et par skefulde vaniljeskyr (mere mælkeprodukt med høj proteinindhold), et par teskeer rå kakaopulver (kakao), en spsk. kold espresso (endnu en naturlig aroma) og to skefulde chiafrø (til opretholdelse af konsistens), lidt sødt (honning eller stevia) og bang, så har du en dessert i topklasse:

Top med nødder, frysetørrede bær eller flødeskum.

Værsego’: Total snyd, og total fråderen gæstedessert, fra Hitler-siden.

Lidl – tak for satan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *