A,  der er altid noget at fejre,  gaver,  pakkekalender

Schh.. Kig med under gavepapiret (min kærestes kalenderpakker).

Vi er jo som bekendt, nogle rigtige juletosser i familien – som i både med musikken, glaskugler, traditioner i massevis, maden og gaverne.

Gaver i juletid er dog altid et giftigt emne, fordi nogle ser det som overflod og materialistisk højborg – andre elsker det, og ser frem til en mulighed for at forkæle dem de har kær, indenfor deres økonomiske rammer, helt uselvisk (og uden ønske om at være bedre og vildere gavegiver end andre, men blot fordi, man holder af hinanden). Tanken tæller nemlig højst, og det er den der varmer.

Akkurat som da min mor i 70’erne åbnede sine kalenderpakker, med små æsker med tyggegummi og halve ark glansbilleder.

Det er den følelse af spænding, og at samles og pakke op hver morgen i fælles flok, ved kalenderlysets skær før afgang til skole og job, vi vægter her.

Så ja: Hjemme i vores familie er især kalenderpakker det store hit, fremfor juleaftensgaverne (som naturligvis også er rare at give). Og ingen bliver snydt: K laver nemlig til vores mor, som stadig laver til far og os tre tøsebørn. Søster E og jeg, har tilgengæld to dejlige mænd, som får.

I følge vores “regler” får man altid den 1. december og d. 24. – og ellers hver anden dag, så man har noget at glæde sig til, og så beløbet pr. pakke er lidt større. Mine kalenderpakker gælder både som hans jule- og fødselsdagsgave (1/12), og på den måde er der lidt, at rutte rundt med, selvom der også går en god håndfuld hundrede kroner på selve fejringsdagen til bio, fin mad og masser af vin.

Så selvom det er 7. år, jeg leger nisse, er det stadig både sjovt og nemt at få ideer, synes jeg – og er igen-igen endt med 3 pakker for meget. Sådan er det, når man starter indkøbene januarudsalget af, og gemmer dem i skabene, haha.

Oooog: Det er faktisk de gaver, til ham den søde Skægabe, indlægget her handler om.

For nylig faldt jeg nemlig over Nana’s indlæg, om adventsgaver til sin mand, hvor jeg smed en kommentar om mit forehavende – og hun svarede (ok, måske bare fordi, hun er skidesød), at et inspirationsindlæg fra mig også kunne være skægt.

Så håber, både hun og I vil læse med, og måske få lidt ideer, her på falderebet? I får hvertfald muligheden nu.

I år har Nisse-mesteren købt følgende:

1) Flamingo t-shirt og dognut-glaskugle 2) Pandekagesæt ink. Nutella 3) Varme sokker og fodboldbolcher til AaB kampdag 4) Isfjerner til bilen.

5) Starwarsbog og SW snørebånd. 6) Dørmåtte med stjerner – falder d. 15, årsdagen for vores sammenflytning 7) Te-si og skovbær-muslibarer 8) Joggingbukser til hjemmehygge.

9) Starwars nøglering og ‘oreo’ kiksestænger 10) Skægolie og dispenser 11) Cykelgrej til raceren 12) Kærestepasta til herrens yndlingsret + massage olie. (Plus en flaske økocider, der ikke kom med på billedet).

og til d. 24: Et fjollet (temmelig internt) abebillede ink. ramme, et julekort der matcher, samt et nyrebælte. For herren dyrker både mountainbike, som interesse (uden mig, sjovt nok; jeg vil hellere flække armen på langs) og har tilmed fået motorcykelkørekort i år, og han eeelsker at få gear til sine hobbys (.. og så er jeg mere tryg, hvis de 100+ kilo i ren råstyrke, skulle tage et bump i terrænkørsel, med sådan et på).

Håber, håber, håber(!) at det hele falder i god jord.

Hvad med jer, giver I nogle kalender/adventsgaver i år? Fortæl, fortæl ??.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *