A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  gaver

Pomfritter til mig, samt gaver til jer, til udsatte børn og til tre ret søde mænd.

Kan I høre juleklokkerne? Smage risalamanden, sådan næææsten? Fået kridtet træskoene og præ-testet julebryggen?

Det er hvertfald mandag, og dermed den sidste omgang “Ugen der gik” fra november – fra lørdag står der nemlig december på kalenderen.

Den dag vil, som altid, blive kickstartet af den årlige julebrunch med familien, og senere fejring af min yndlings Skægabe, der fylder 31 – jeg glæder mig helt vildt, til begge dele. En tomandsbrandert, gavegivning og lækker mad, slår aldrig fejl.

Dertil vanker der også venindeteater tur og andet godt i ugen – og naturligvis også nogle aftenvagter, der tegner kolde – særligt den idag.

Men nu til forrige uge, som det jo egentlig skal handle om. Den har budt på meget hyggeri og har langt fra sneglet sig afsted, som dem mod jul ellers kan gøre. K og jeg fik indkøbt til og kickstartet Giveaway til verdens bedste læsere, jeg har været til foredrag på biblo og set musical, pakket kalenderpakker ind i godt selskab, været på tur til Blokhus Skulpturpark og meget mere.

Billedstormen kommer her, hvor fraklippene viser når jeg:

.. sammen med Lillesøster E, var med til at indvie vores mors nyrenoverede krearum. Med slik, julemusik og snak. 3 damer med 13 kalenderpakker til hver af vores kærester/mænd, kunne sagtens lægge rækkefølgen op, pakke ind og lægge i kurv, og jeg blev undervejs helt lykkelig ind i hjertet, fordi det var så hyggeligt.

.. afleverede gave til “trængene børns jul”, der ikke har ovenstående muligheder, med deres familie pga. uheld, økonomi eller sygdom.

… var helt oppe at ringe efter at have set “Det os!” sammen med K.

.. spiste fritter med Skægaben og var helt sofauduelige.

.. besøgte Blokhus Skulptur park. Var der i sommers, og det er helt fantastisk at se, hvordan man kan forvandle en stemning, til en anden.

.. hyldede peanutbutter, banan, lakrids-kombien.

.. og kombien med skum og lakrids, på job. Det er somom at alt frugtligt sødt, er nice med det der umami-agtigt stærke.

(Eller.. ok.. måske jeg bare egentlig elsker ált med lakrids).

.. fik leveret overraskelser på dørmåtten af kæresteherren, før fredagsvagt.

.. spist fin, fin og utrolig lækker mad.

.. og fået semigrim banankage på kommune tallerkner, og tænkt, at det stadig smager bedre end eclairs, som alle klappede over i Bagedysten. Ydrk. Det med udseende og smag er dermed ikke altid med et lighedstegn mellem.

Så havde flødekartofler sgu nok heller ikke slået igennem i 80’erne.

Hvad med din uge? Hvad har du lavet og er du december-klar?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *