A,  dagens humør,  hverdag

Decemberliste

Som barn var december laaang – kan I huske det? Eller har I det, måske endda stadig sådan? Jeg erindre i hvertfald stadig, hvordan den simpelthen sneglede sig afsted – på en god måde, men også med en snert af utålmodighed midt i al fornøjeriet. For det er bestemt en måned der er fyldt med forventning, hygge, traditioner og overraskeri – men de 24. dage op til the grand night, virkede samtidig uendelige.

Nu til dags, føler jeg mig nærmere bagud – idag er det d. 4, der er endnu ikke pyntet helt op og indlægget her, indeholder allerede oplevelser, der er krydset af, på de første 3 døgn.

Ikke desto mindre, vil jeg dele de planer jeg allerede har lagt – så må resten af dagene gå til spontanitet og aftenvagter.

I december vil jeg:

.. Fejre Skægaben med manér, da han ramte de 31 (det lykkes!)

.. I Zoo – ser ud til, at jeg har kunne lokke dejlig veninde og yndlings-baby med.

… Få besøg fra KBH af gymnasieveninde og en mere veninde fra Århus og forhåbentlig kunne matche en venindedate op, i de få juledage de nu er hjemme.

.. Se “Et juleeventyr” på Aalborg Teater d. 21. og spise på Cafe Vi2, som er fast tradition.

.. taget til julefrokost hos vores Faster d. 16. OG vinde mere end en pakke i pakkespil, modsat de sidste to år, hvor jeg har siddet med 0 og 1. Altså vi har mindst 2-3 gaver med pr. mand, så fatter ikke, at nogle ender med 7 og jeg altid med en. Og det er kún fordi, vi har reglen om ikke at stjæle fra dem, med en, at jeg trods alt har endt med en. For hævled, det er godt, jeg har held i kærlighed, ellers var jeg godt nok sølle.

.. hygge via onsdagsaftensmad med lille E i morgen, og lagt planer for min fødselsdagsbiograftur, som der endnu ikke er indløst – tror januar byder på den helt rigtige film.

.. fejre Juleaften med 16 skønne mennesker, deriblandt K fordi hun på magisk vis, blev benået.

.. se Grindewalds forbrydelser og Aquaman i biffen. Nr. 1 er ordnet, og der fik vi luret forfilmen på den anden – vi har en superheltepagt, og ser alt DC Comics og Marvel i bio.

.. gå den årlige julegåtur d. 24. i barndomsbyen, med en af de bedste veninder og bytte gaver.

.. holde 2. Juledag med mors side, og begrave mig i grønlangkål og frikadeller af den bedste slags.

.. købe og pynte juletræ!

.. finde på god gave, når jeg skal fejre en venindes 35. år – vi ved ikke hvordan, det skal gøres, men rigeligt go’ mad og pakker, er hvertfald keywords.

.. håndhæve de traditioner, vi har i barndomshjemmet; fx den årlige Julebrunch på café d. 1 med mor, far, K og E, Far’s gløgg og æbleskive komsammen, oppakning af sidste kalenderpakke julemorgen mellem rundstykker og kaffe, samt vantro tur til kirken med K og at se Disneys juleshow.

.. opleve Lucia-optog på Kunsten, med tre skoler involveret til både korsang, lyscermoni og kunstværker til anledningen.

.. og ikke mindst tage på weekendtur i denne uge, til Århus. Blot for at tage på AroS, spise god mad, kigge i butikker, drikke vin, for så næste dag at sætte kursen mod Fredericia næste dag, for at se Tarzan The Musical! Årh, jeg glæder mig.

Hvad med dig? Hvad skal du fordrive måneden og den søde ventetid med?

2 Comments

 • Kirsten

  Du kommer da ikke til at kede dig her i december, med alle de hyggelige ting du har på programmet 😀
  Held og lykke i pakkespillet, – vores er afskaffet, det gik for meget op i hat og briller, så ingen gad det til sidst 😀

  Lidt af vores søde ventetid kommer til at foregå med et par dage i Riga, det skal nok blive godt.

  • venterpaavin

   Det satser jeg ikke på nej ? Hat og brille delen elsker vi her, men da vi var mange små børn, ved jeg de voksne også var lidt ved at få fnidder.
   Riga lyder skønt – god tur ???

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *