åh nej,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fjoller

For satan

Jeg er for gammel til, at være så dum. Alt for gammel. De vil de fleste give mig ret i. Tror særligt vores mor ville nikke misbilligende ved den påstand. “Du påstår da ellers, at du ikke drikke shots?” med ironisk undrende i stemmen. Og sandheden er jo også, at jeg ikke drikker shots. Eller jeg plejer ikke drikke shots. Derfor ender det også galt galt galt hver eneste gang. Men de havde shots med, og de havde mange. Mine kollegaer. Jeg er ikke kendt for mit mådehold eller min evne til, at sige nej til en fest. Så en fest blev det. Og da festen blev slut, gik vi på værtshus.
Den slags værtshus, som sælger irsk kaffe. Det var jo heller ikke planen, jeg skulle jo bare lige hente øl. I stedet kom jeg næsten til, at tage en tår af kaffe, som den unge dame i baren sad med. Undskyld, dame. Det var fandme underligt gjort, men kaffen duftede bare så godt. Hun pointerede dog venlig, at det faktisk var muligt, at købe sin egen kop kaffe i baren. Så det gjorde jeg så og den blev irsk. Det  var en stor succes, så det købt vi flere af. Mange flere. Tror jeg blev fuldere end alt. Til sammen. Sikke en fest.

Men nu har jeg lært det, tror jeg nok. Jeg er for gammel til at være dum. Og shots og sild er ikke et ideelt morgenmåltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *