A,  dagens humør,  forkælet

Gaver fra hjertet #3 De brugte.

I dag går kursen mod Århus, og jeg glæder mig! Til min fødselsdag i oktober, husker nogle af jer måske, at jeg fik en dejlig, dejlig overraskelse, som der skal indløses søndag – nemlig en tur til FredericiaTeater for at se Disney’s “Tarzan the Musical”. Så hvorfor ikke snuppe et døgn i Smilets by inden? Julemarked, lækker mad, AroS og lidt vin, tænker jeg, enhver kan bruge – lidt hyggelig tosomhed og ferievibes, er hvertfald lige hvad, jeg trænger til.

Skægaben og jeg har nemlig kun lige løbet på hinanden til familie gløgg-arrangement i mandag aften (og da vi kom hjem om aftenen fra hhv. biograftur og venindehygge tirsdag aften, fik vi også lige sagt hej i køknet kl. 21, før Skægaben strøg ud på aftencykeltur).

Derfor var det ekstra hyggeligt, da han foreslog, at tage lidt før fri igår. Bare så han og jeg lige kunne rende et ‘wannabe-julemand’-ærinde sammen, og få en kop kaffe, inden min 15-22.30 vagt.

Som jeg har vist før, i indlægget her, har Aalborg bibliotek og Kirkens Korshær hvert år, en “gavekasse” stående. En kasse, hvor alle kan give brugt legetøj, til landets mindre bemidlede børnefamilier, som jeg hvert år sponsorer en lille ting til. Og netop den, var målet, da vi hookede op kl. 13.15.

For da Skægaben har en legebarn boende indeni, besluttede han at ville donere også – store legebørn, skifter nemlig deres legesager ud, ret så ofte, ved I nok. Så hans fine, aflagte Playstation 3, med et par netfulde spil og den noget nær ubrugt Wii, skulle tildeles til de danske børn, som næppe får sådan en under træet, ellers.

Så mon ikke, det bringer lidt lykke et sted? Hvis der findes nogle, der ef halvt så glade for at pløkke zombier og lege deltids-agent, som herren her, kan det kun blive et hit.

Skal I/Jeres unger være med?

Så tjek facebook-eventet her og sving forbi inden d. 15/12!

Ps. Fik du læst mine andre “gaver fra hjertet indlæg” ? Ellers findes part 2, de hjemmelavede og part 1, de praktiske (denne fra før vores sammenflytning) lige her, til inspiration.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *