A,  antivoksen,  dagens humør,  kender i det

Jeg fik kun liiidt tics..

.. da jeg trak kortet igennem til nye briller d. 22/12. Synet viste yderligere -0,75, og har nu både 2 styk bygningsfejl og -2 i nærsyn. Lige den tusse, jeg drømte om at bruge!

.. da mine “påforhånds-flossede” fyrværkeri-nerver, stødte på 3 glade midalderende mænd, der tændte raketter på cykelstien, da jeg svingede om hjørnet på mine to hjul, og de kiggede somom jég var idioten.

.. da jeg hørte præstens tale i kirken. Men jeg er i hendes hus, fordi jeg elsker at synge salmer, og så må hun gerne mene jeg har brug for frelse – er nu “frit menneske” jf. hendes zigzaggen i luften, med kærlig hilsen fra Jesus. Jo tak da.

.. når folk omtaler bøger eller film som ‘den nye Harry Potter’. Se dét er blasfemi!

.. da jeg uheldigvis sætter mig bag ung mand i bussen, og indser det ikke er voks i hans hår – men at det formentlig er fostervand, børnehavesand og øl fra sidste skoledag, for selvom han nok var 25, stank det somom, han aldrig havde været i bad.

.. når folk siger Claus Elming har et glimt i øjet. Brrh. Mænd med charmeklud! Helt ærligt.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *