A,  fjoller,  gaver,  Hvad med dig,  PURE NICENESS

Det Gyldne Lyn og Sølvræven Leon.

Julen bar, som altid, en gedin gaveregn med sig. Som altid, formåede jeg at sidde fuldstændig overvældet tilbage, pga. alle de flotte, betænksomme og skønne pakker. Både smykker, en billet til “Therkel the motherfuckng musical” med søster E, Dr. Denim jeans, masser af bøger, gavekort og den smukkeste skål fra Royal Copenhagen fandt vej til min del af bordet.

Særligt var der dog to gaver overraskede ekstra, fordi, de overhovedet ikke stod på ønskesedlen. To ting som jeg aldrig har nævnt, men hvor giverne havde ramt fuldstændig plet, med deres overraskelse. Den ene var endnu en fantastisk strikke-kreation fra min mors hånd, den anden en spritny, elegant Lenovo. En overraskelse i guld og en i sølv.

Den slags nye beboere får gerne navne, når de flytter ind hos mig – jeg har bla. også Phillip Starck-bordet Birthe, sofaen Herman (kan ses her) og en cykel der hedder Izabelli (mød hende i dette indlæg).

Derfor måtte jeg i tænkebox, og der gik ikke længe før, den korte, rappe 80’er jakke var døbt. Det mokkafarvede guld-garn, måtte afføde kælenavnet “Det gyldne lyn” – en referænce Harry Potter fans ikke er i tvivl om. Så allerede juleaften, fik jeg fortalt de ‘ældre damer’ fra familiestrikkeklubben, at navnet var på plads, da den gik på runde.

Lenovoen tog tilgengæld tre dage. Først da vi 2. Juledag kørte til Viborg mod julefrokost, dukkede det så småt op. Vi opfandt nemlig en figur på en lange køretur – en mand i midtfyrrenr på vej til Onsild, for at komme til enkebal på “Pigernes Kro”, med en titel som taxachauffør (eller langtidschaffør pr. lastbil?), moderbindinger i lasten, samt sølvgrå pisk i nakkegarnet. Leon hans navn, og vi troede ikké han ville score.

Men så sker det pudsige. For da jeg står 3. Juledag tænder den nye computer for første gang, viser det sig simpelthen at den automatiske baggrund er en cool, ramponeret, gul Newyorker taxa. Leon’s Taxa! Lenovo – Leon!

Kan I ikke se det? Det var da tydeligvis, et tegn! Så ‘Sølvræven Leon’ har pc’en (tydeligvis efter eget ønske), fået lov at blive døbt.

Har I nogle navngivede møbler/planter/køretøjer?

Og fik I ellers nogle gode gaver – navngivet eller ej?

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *