A,  afslapning,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  drømme

Hjemmeis-medarbejderlivet, byens bedste kage og blandselvslik vs. analpropper.

Så ringer det ind til mandag og en ny uge. I Aalborg vælter der forårssmuk vintersol ud af himlen, og jeg glæder mig allerede til de ting, ugen byder på – den står bla. på venindetur i biografen, tapas og fuldemands-date med yndlings Skægaben, caféfrokost med K, en svigerfamiliefødselsdag i Horsens og søndagsbrunch inklusiv veninde-besøg fra KBH.

Det kan kun blive helt og aldeles skønt – og det varmer jeg mig på, da jeg her idag træder ind i 3. aftenvagt, og modsat de to foregående dage med hygge op til kl. 15, er der kun fornuft der skal ordnes inden afgang i dag.

Kunne i stedet bruge dagen i Barcelona, med at spise nuggets i solen – kan se på blogstatestikken her til morgen, at nogle har læst mine (halvgamlr) rejsedagbøger derfra, og så kunne jeg ikke lige nære mig for et lille gensyn selv, og dag 2 kunne jeg godt trænge til et kopi-døgn af. Nogle der gi’r?

Du kan jo overveje et sponsorat, men du får min “Ugen der gik”-filmrulle, fra de foregående 7 døgn, ikke?

Sidste uge gik nemlig med, at jeg fik:

.. lavet hjemmelavet is-bar sammen med K, hjemme hos de gamle. Både med guf, lun jordbærsauce, flødeskum og vafler, til dem der ikke på bæger-teamet. Så er man da næsten på badeferie, lige der.

.. og heller ikke, når man laver grape/jordbærdrinks og deler dem med K. Det var så hyggeligt, at vi fejrede mandag med at blive snaldrede og spiste god mad. Burde næsten være en menneskeret!

.. fået den smukkeste Stine Goya-jakke. Bliver så skønt, når vejret er til at hoppe i den.

.. været i svært underholdende bog-biograf, hvor film og bog i kombination bliver anmeldt med klip og oplæsning. Herligt tiltag, og de to herre var svært charmerende.

.. fundet byens bedste kage. Den er god nok!

  • .. venindehygget på Luna – tjeneren var en smule forvirret, men hey, jeg har lært at spise hvad der ender på bordet, og alt smagte glimrende.
  • .. indhaleret ost og lyserøde bobler i lange baner.

    .. fundet knap så appetitligt ord.

    .. spist pænt og langt mere appetitligt fredagsslik og genset Suicide Squat. Kan ikke blive træt af den film.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *