antivoksen,  brok,  fjoller,  Hilsen Suresen,  Idiot,  K,  Uncategorized

Undskyld, for helvede

Jeg er sur. Sur på den der urimelige måde. Det er ganske latterligt, og jeg burde være bedre end det her. Jeg er på kursus i dag, og det er der hele problemet ligger. Det betyder, at jeg har fået knap 3 timers søvn, været oppe før 7 og så tilmed er blevet tvunget til, at sidde på en stol og lytte hele dagen. 8 timer i streg. Og det er synd for dem, dem der skal undervise mig og dem der skal sidde ved siden af mig, for jeg er ucharmerende dårlig til det her. Jeg bruger de fleste af mine kræfter på ikke, at sukke højlydt og rulle med øjnene. For den type gider man jo egentlig ikke være, hvertfald ikke, hvis man er mig. Den indre teenager harmonerer bare dårligt med gråt hår,og noget der nemmest kan beskrives, som ‘hvad fanden skal det forestille’-looket. Så jeg holder min mund efter bedste evne, mens jeg forsøger at lytte interesseret til det jeg allerede ved.

Så, undskyld! Undskyld til alle der skal glo på mit morgensure hoved. Jeg lover at blive lidt sødere en anden dag og/eller når jeg har fået 80 kopper kaffe. Hvad end der kommer først.

6 Comments

 • Gitte K

  Undskyldning modtaget – og også “undskyld for helvede” herfra. Jeg er også grundsur for tiden. På vejret, på årstiden, på trafikken (ja, jeg er vred over, at der IKKE er trafik, for så er jeg den eneste idiot, der er vågen, mens de heldige sover) …
  Du beskriver det bare så godt, at jeg har så svært ved at bevare surheden. Det trækker for vildt i mine mundvige lige nu, og det går jo ikke 😀

  Smil herfra 🙂

 • Maude // skøreliv.dk

  Tag mig med i tasken næste gang. Eller i kranliften, whatever, jeg er så meget på dit hold (også) hvad det her angår. Når vi har sådan noget på mit arbejde plejer jeg at blive kaldt ind til chefen bagefter, og blive spurgt, om der er noget, vi skal tale om? Ja, for min udstråling var sådan liiidt….. Lidt hvad? Negativ?

  • venterpaavin

   Gerne – vil du så sidde ved siden af mig og mukke? Jeg er faktisk lidt stolt – var kun nødt til at dreje kontorstolen, væk fra den pædagogiskkorrekte hestesko, mod væggen for at skære ansigter een gang på 8 timer? sejr!

   – K

 • Linedanser

  Nu er jeg jo lærertypen, der står og underviser sure teenagere til hverdag, så når jeg er på bænken selv er det enten a) i en eufori over at få lov til at lære noget helt vildt spændende, tilpas nørdet, eller b) jeg zoomer ud og nyyyyyyder at det ikke er mig, der er den i dag ?

  PS. Undskyldning modtaget ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *