anbefaling,  fråd,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

Vi har en kæmpe svaghed for danskvand – særligt dem med smag. Det burde vel egentlig hedde sodavand, for der er vel efterhånden ikke rigtig nogen forskel? Udover at danskvand med smag er noget sjovere. De fåes nemlig i en del federe smagsvarianter.

Den overstående er en klar favorit af vores – hvertfald i den søde afdeling. Smagen af kiwi og jordbær er åndssvagt lækker – og slet ikke så underlig, som den lyder. Derudover er den ganske kalorielet – hvilket nogle mennesker sætter pris på. At den påstår, at den indeholder vitaminer ved vi ikke, om man skal sætte sin lid til – vi ved bare at vi er fans.

Denne er købt hos Normal, hvis du skulle have lyst til at give den en chance.

Har du en favorit på ‘danskvandshylden’, som vi bør kende til?

God søndag til alle jer☀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *