åh nej,  brok,  føj,  K,  Piv

Jeg går i brædderne..

.. skal du have noget med?

Det er på en eller anden måde lykkes mig, at få tilraget mig hjemmeplejens svar på vuggestuepest. I alle de år, hvor jeg har haft fornøjelsen af at tørre bræk op for fremmede, har jeg præsteret mig at gå fri. Weekenden blev dog undtagelsen, som bekræftede reglen. Eller hvad man nu siger. For satser ikke på det sker igen. Kan mærke, jeg ikke rigtig er gearet til den slags.

Det er der vel egentlig ikke nogen som er. Gearet til at kaste op. Det er noget som høre fulde mennesker og madforgiftede til.

I det mindste har vores forældre leveret uanede mængder cola og banan – og en venlig sjæl har skaffet mig alle sæsoner af ‘Sabrina, The Teenage Witch’, så mon ikke det hele nok skal gå alligevel?

Håber dog, at du har haft en blidere start på ugen end jer.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *