A,  afslapning,  alder,  dagens humør

Arbejds-kick, chokoladerug og slik-reminder.

Godmorgen og glædelig mandag.

Jeg skyder ugens første dag i gang med en fridag. Venindekaffe, og så en date dag med Skægaben, står på programmet.

Vi formåede (som nævnt i indlægget her Jeg skal på date) at lave en af den slags uger, hvor vi havde en masse at se til hver for sig.

Kun tirsdag løb vi tilfældigt ind i at se hinanden ved aftentid (hvor vi rendte et hente-ærinde sammen/fangede noget nemt mad på vejen derfra), og sad således ned fra 19-23 til hyggesnak, hvilket i øvrigt blev ugens eneste måltid sammen. Heldigt nok, det lige faldt sammen. For så fik vi først hinanden at se søndag aften, til lidt film og hyggelig højtlæsning – vel at mærke fra 19.30 af, da vi begge igen, var hjemme på matriklen. Klassiker.

Og ellers, ja, så har vi været hjemme på skift, og vi har kun reddet os en håndfuld godnatkys et par gange, når jeg er hjemvendt 23.30 fra job, eller fra diverse aftaler, der også er endt henunder aften. Vi er tydeligvis uforbedrelige, hvad det angår – men skidt pyt, for idag tager vi revanche.

Og jeg klager absolut ikke, for mine ærinder og aftaler i ugens løb, har været skønne og vagterne, har også været af den knap så katotiske slags.

Jeg har nemlig bla. brugt tiden på at:

.. glemt hvor rockergode Nelli’s elefantfødder er. Ved allerede, jeg skal have købt mig en pose i den her uge. Tak for reminder K.

.. været i aftenvagt med søde kollegaer, og følt mig gammel, da en af de søde, unge vikarer (som er midt i ergostudiet) fik sagt: “Men du blev jo også færdig for fem år siden”. Gjorde jeg?! Vi er da nærmest lige gamle?! Eller…

.. været på shoppetur og Café Olivia med sødeste E. Det bliver ikke sidste gang, vi svinger derind.

.. været nede på smukke Utzon med Kit og Creates designmarkede – det er svært at kede sig, i hendes selskab.

.. cyklet på job i bare arme for første gang i år. Jubii! Mere af det.

.. prøvet at holde ovenstående gejst via sukkerchok-levering.

.. kigget i fotoalbum. Tænk at vi også fik verdens bedste lillesøster 5,5 år fra dette billede.

.. været til “band, brunch og strik” med Fokus, i Garncafeen Madsine og KaffeFair’s lokaler. Jeg spottede eventet, og vores nørkletossede mor (der viser strik på @hittepaasomhed) og K (der farver garn på @snirkelvaerket) var klar. Jeg fatter nada af garn, men er jo tilgengæld kampgod til kaffedrikning og at synge falsk med. Så vi tog afsted! Vildt vildt hyggelig dag.

.. faldet i en gedin gang mayo-most laksefest.

.. plyndret Aalborgs nyeste Lagkagehuset for chokorug og sat kursen mod de gamle. De er godt nok virkelig lækre, til en kop skoldhed, sort kvali-kaffe. Og så med Far til Fire på skærmen. Bedre bliver det ikke.

Hvad med dig, hvad gik din uge med?

2 Comments

 • Piskeriset

  Ja hvad gik min uge egentlig med… bumbum… 😛
  Nåjo – jeg havde lokket gemalen med på en god restaurant, som jeg prøvede med en ven sidste år. Havde købt et rabattilbud dertil, og det var stadig en rigtig god restaurantoplevelse.

  Så fik vi set ‘Grumme Mig’, jeg fik læst en masse bøger, og jeg fik både cyklet og gået i det gode vejr. Herligt!

  • venterpaavin

   Det lyder som en dejlig uge, vejret skal virkelig også bare udnyttes som det er lige pt. – og ja, mad og bøger, dét er jo også liiige noget for mig ?.
   Håber denne uge bliver ligeså god!
   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *