anbefaling,  der er altid noget at fejre,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

.. (som altid usponsoreret) hjemmedesignede øl, fra Crafted by Carlsberg.

En ualmindelig sjov og hyggelig idé – enten som gave til nogen man holder af (den lidt skæggere udgave af en ølpakke til “manden der har alt”), eller til eget festligt brug.

Alt fra påskefrokost, studentergilde, firmafest, fejring af fødselsdag, af at livet er fedt, huskøb, barnedåb – eller slet og ret til “kom og drik jer fulde fordi solen skinner”-anledninger, kan den tilpasses.

Det er da om nogen et godt tip, i en af de mest ølglade nationer, skulle vi mene.

Vi opdagede dem, da A’s kæreste til sin fødselsdag, modtog en kassefuld, med eget navn og brygget efter lige hans øl-smag.

Du får nemlig ikke blot lov at designe etikette, men også at vælge hvilken øl der skal hældes på – faktisk helt ned til mindste detalje, og her bliver det sjovt. Bitterhed, frugthed, styrke mv. krydses af i en 1-4 skala, og således bliver øllen/gaven langt mere personlig, end hvis der blot var tale om en skæg emballage.

Det hele foregår på nettet, og tager ikke mere end en ti minutters tid, for at lave en kasse “Solskins-pilsner”, “Far 60 år”, “Når livet er sur røv”, eller “Bryllup 2020”-bajere, i rammer af 12, 24, 32, 48, 72 eller 96.

Prisen starter ved de 379, dvs. 32 kroner pr. specialøl.

Og guiden er desuden meget pædagogisk og ligetil:

.. kun fantasien sætter grænser, og eventyret starter her på Carlsbergs “Crafted by” hjemmeside.

Giv endelig lyd, hvis I får en sending hjem, så vi kan se den.

Skål og god påske!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *