A,  åh nej,  dagens humør,  kender du det

Noget om manglende tøjshoppe-gen og fine, nye køb.

Jeg har længe gået og lurpasset på, at købe noget sommertøj. Og nye sko! 3 t-shirts (i Disneyland-tema) og et par nye Caroline Flemming strømpebukser, nappede jeg for nylig, men igår røg der allerede mere hjem. Lidt af et mirakel, synes jeg selv.

Ærlig talt har den seneste mode været imod mig (som jeg allerede småbrokkede mig over i indlægget Jeg frygter fra april) og ja, så har vejret jo også forsøgt at gentage ‘succesen’ fra 2017, med ufattelige mængder skybrud. Den slags opmuntre ikke ligefrem til den let anspændte oplevelse af, at shoppe tøj, som aldrig bliver min favorit.

Bevares jeg kommer hjem med noget rigtigt fint (og allerhelst nedsat) er humøret i top. Men at stå og kampsvede sig gennem 8 stykker “fuck det så bedre ud på bøjlen”-tøj (i mens ihærdig ekspedient ånder bag gardinet) optil dette moment, er ikke lige det, jeg drømmer mest om, at bruge min sparsomme levetid på.

Og samtidig er jeg for emsig til at bestille over nettet – som jeg berettede i min jagt på shorts forrige år i indlægget Jeg undrer mig, kan man tage fire par shorts med i prøveren, i sammé størrelse, hvorfra de sidder på fire forskellige måder.

Med andre ord, er jeg den type der som regel lige mander mig op et 2-4 gange årligt, når der er udsalg og høvler nogle fine, nedsatte ting hjem, og dertil handler basis blondeundertøj, strømpebukser og tanktops i Føtex.

Ting, gaver, madvarer og boliggrej elsker jeg tilgengæld at kigge efter. Tiger, Normal og Søstrene Grene får kamp til stregen, når jeg dukker op.

Men nu skulle det være, det med den sommerlir-opdatering. For metrologerne mener øjensynligt, at det skulle have regnet af for en stund, og fra søndag skulle vi ramme en uge med noget der ligner reelt sommervejr. Bingo! Og der er tilmed udsalg i Salling. Bonus!

Så igår, tænkte jeg, at før aftenarbejde, kunne jeg jo lige stikke næsen ind til byen.

Og selvom jeg ikke brugte svimlende længe, kom jeg hjem med noget rigtig godt.

Et par Puma sneakers (Jer der følger med på vores instagram @venterpaavinblog, har måske opdaget jeg har haft krise), samt en fantastisk fin Dyrberg Kern fingerring, som var nedsat med 50%.

Skoene fik jeg til sølle 360 kroner, da jeg trods mine 173 centimeter, ikke fik meget fod, at balancere det hele på. Og så stod de pludselig der, helt alene i en str. 37 og vinkede til mig – børneafdelingen! Og der starter Puma’s running tech på 600, og ikke 900 bobs, som de gør i damesport. Dermed fratrukket herlige 40%, var endnu en god handel også gjort.

Så nu hvor det er købt, solen skinner og jeg om lidt stæser afsted til Fjordrock, iført lidt af det hele, er jeg i fremragende humør over høsten.

Hvordan har I det med tøjshopping?

Lever I “pigeklicheen” hvor det er en fest, eller er I også gladere for resultatet fremfor processen?

Og har du købt noget fedt for nylig?

8 Comments

 • Karin

  Dejligt du fandt lidt lækkert og det så var på bud.
  Puha, jeg har det meget svært med shopping. Har en del fejlkøbte sko stående, smarte og blev lokket af ekspedienten der mente de sad godt, indtil jeg skulle gå mere end 100 meter ?. Skal jeg have en galakjole på, bliver det i et par sko uden indvendige syninger/uden hæl, plads til en sål der tager hensyn til en nedsunken forfod, sidst men ikke mindst en bred forfod, en høj vrist og støtte til ankler ?? trakingstøvler er så fantastiske. Så er det korrekte fodtøj hjemme, men kan jo ikke deltage til gallafesten for på invitationen står der selskabstøj ?
  Derfor har jeg meget lidt varieret og er drøn kedelig at shoppe med. Gider ikke flere fejlkøb.

  • venterpaavin

   Fejlkøb er også så træls – høvl dem ned i din lokale genbrug eller sælg dem på facebook, man bliver gladere af at de går videre til andre og ikke står og glor olmt på en, synes jeg ?
   Jeg ejer absolut intet med hæl; ankelstøvler eller bløde, flade billi bi ballarinaer er mit bud til kjole – og ellers mine sorte Nike sneakers ?. Har vildt høj svang og langt fra alt fungere med sådan en.
   Men godt at høre, man ikke er helt solo i sit stille shoppehad ?.

   – A

 • Lisa Andersen

  Jamen, jeg ved ikke, hvad der er sket med mig: Før elskede jeg at shoppe, men nu, bvadr! Svedig bh og trange prøverum. Duer ikke! Så hellere netshopping. Lad os sige det sådan her, at H&Ms netshop i hvert fald tit har besøg af mig. Problemet ved netshopping er bare, at man sjældent falder over de rigtig gode tilbud ligesom i butikkerne, synes jeg. Ja, der er mange problemer i det moderne kvindeliv 😀

  Men fede sneaks, du fandt, og tilbud kan vi jo godt lide 🙂

 • Tine

  Ej, det er lidt sjovt – jeg har selv lige skrevet et indlæg om det samme! 😀 Jeg hader nemlig også at shoppe. Der er ikke noget værre end at prøve tøj i et prøverum, og ekspedienterne skal bare holde sig væk! Jeg vil også helst have det hele overstået på én gang – så i sidste uge kom jeg hjem med fem sommerkjoler, to badedragter, to par shorts, en buksedragt og en nederdel, så nu er jeg vist også godt dækket ind. 🙂

  Fine ting du har fundet! Elsker skoene! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *