der er altid noget at fejre,  fjoller,  Jubiii,  snaksnak

Når man tror det hele nok skal gå..

Nogle gange bliver jeg ramt af en følelse af, at det hele nok skal gå. Ikke at jeg går rundt i en tåge af panik og elendighed til daglig. Jeg er mere stagneret i følelse af, at det sgu nok er okay, for det meste, og uoverskueligt i perioder.  Til tider får jeg dog en følelses kastet lige i nakken – følelsen af at det hele nok skal gå.

Det sker fx når:

.. Solen står højt på himlen og jeg har mulighed for at bruge dagen udenfor.

.. Jeg tager den første tår af en gin&tonic.

.. Mine søstre tagger mig i noget enten pinligt eller irriterende, som viser at de stadig ved lige hvad knapper de skal trykke på.

.. Jeg vågner og indser at jeg ingen planer har.

.. Jeg sætter telefonen på ‘random afspilling’, og den starter ud med den sang jeg allermest har lyst til, at høre.

.. Mine planer kan gå op, så jeg kan nå at se alle de mennesker jeg ønsker uden, at det går udover min alenetid.

.. Der er tilbud på ostehaps.

.. Vores familie går sammen om juletræet. Ultimativt den bedste time på hele året.

.. Jeg indser at der er flere rene trusser tilbage i skuffen.

Kender du det? Eller bor følelsen altid inde i dig?

6 Comments

 • Maude // skøreliv.dk

  Åhr, det lyder knagensparkeme skønt! Jeg kender godt følelsen, omend der nogle gange går liiidt lang tid imellem. Det er når jeg ved, at lyskurven er grøn når jeg når frem, og at tøjet fra Zalando, som man netop har hentet selvfølgelig passer og man ved at der er flere fiskefileter tilbage i delikatessen helt uden at man skal skynde sig. It’s a wonderful world, n’est pas? ❤️

 • Skalotteløg

  Åååh, jeg elsker de her indlæg hos jer! Den måde, I formår at tale små hverdagsdetaljer op til noget, der giver kriller i maven – dét giver mig den efterspurgte følelse. Altså at læse de her indlæg fra jer ?

  Øhm… Går I rundt om juletræet i en hel time?! ?

  • venterpaavin

   Mindst! Vi elsker det – resten af familien er måske ikke enige, men jeg er altid lige ved at briste af nostalgi og lykke?
   Og TAK(!) det var ualmindelig sødt skrevet. Hverdagsmagi er noget af det lækreste i livet✨

   – K

 • Karin

  Disse stunder kommer i glimt, de er med til at “glemme” de stunder hvor der er modgang. De giver lige det ekstra “spark” så glasset er halv fyldt og ikke halv tomt.
  Tak for dine glimt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *