A,  fortællinger,  hverdag,  K,  snaksnak

Et øjebliksbillede

Mit sidste:

.. måltid var:

A: Natmad part 2, kl. 2.23 – spiste da jeg kom hjem fra aftenvagt kl. 23.20, men to timers læsning efter, måtte jeg lige på ost+knækbrødsvognen, før jeg lagde mig til at sove henad 3.

K: Jeg spiste en mini chokoladeskilpadde, som jeg fandt i bunden af min taske, engang i går aftes, eller i nat var det måske. Ved dog ikke, om den decideret kan betragtes som et måltid.

.. sidste sms du sendte:

A:

K:

.. sidste messenger-samtale var med:

A: K og Lillesøster E, som jeg lukkede i kl. 01.09 i går.

K: Samme her. Hyggeligt med to sladresøstre, som altid sidder klar ved tasterne.

.. drøm omhandlede:

A: Noget rod. Men et eller andet med at skulle bage i et telt (på Bagedyst måden, med en masse fra min folkeskole og Mascha Vang(?)), under Maroon Five koncerten, som blev afholdt i Aalborg for nylig (som jeg iøvrigt, slet ikke har været interesseret i). Bandet havde bestilt pølsehorn, og små aktobat-hamstre der kunne underholde, som var rundt på køkkenøerne. Ret klamt egentlig – og svært at rulle dej ud, med den form for selskab. Men stemningen var god!

K: Noget om at rejse. Jeg har ofte rejsedrømme – altså på mareridtsmåden. Hvor alt fra kufferten bliver væk, til flyet styrter ned eller jeg aldrig finder hjem, som oftest har hovedrollen. I nat var ingen undtagelse – endnu en drømme fuld af hindringer, som resulterede i at jeg missede mit fly og aldrig måtte komme hjem mere.

Min underbevidsthed er vist ikke så klar på næste uges rejse.

.. sang du hørte:

A: Unwell med Matchbox Twenty.

K: Free Fallin’ med Tom Petty.

.. første facebook-minde for idag:

A:

K:

.. sidste bog du læste færdig:

A: “Barn af Besættelsen” – afleverede den på biblo i mandags.

K: “Britt-Marie var her” – på A’s opfordring. Den var ganske enkelt helt vidunderlig, og sjovere end det meste. Jeg savner allerede Britt-Marie lidt.

7 Comments

 • Karin

  Godt du har fast aftenvagt, min yngste kan have en aftenvagt til kl. 23.15 og møde ind kl 7.00 – 15.00 eller nogle gange en 8 – 20 vagt efterfulgt af en 7 – 15. Det er som hovedregel hendes weekendvagter der ligger sådan. (Socialpædagog)

  Pyha spise lige inden sovetid. Det er no go for mig. 🙂

  Glæder mig til at læse din boganmeldelse – Måske bliver jeg inspireret.

  • venterpaavin

   Vi har meget bevidst valgt jobs, hvor vi kun har aftenvagter, da vores sovehjerter ikke er særlig gode 😀 Så kan man arbejde færrer timer for flere penge, da aftentillæg er gode og holde en masse fri, det er jo lige i vores ånd 😉 Deltidsjob og penge at bruge i fritiden, der følger med, er ikke dumt. Vi arbejder begge under 30 timer – vi vil aldrig bryde os om at bruge 37 timer om ugen på arbejde, ej heller i dagvagt.

   Og dejligt, du er interesseret i en anbefaling, så må der hellere gøres alvor af sagen ?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *