A,  afslapning,  anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre

Tre x snolder, gourmet på sofaen og guf til kanten.

Godmorgen og glædelig mandag.

En dejlig uge har passeret, som navnligt har stået i udflugtens tegn. Skægaben har haft sin første uges ferie (resten gemmer han til august), og derfor havde vi besluttet at beslaglægge tre dage, til uovertruffen hygge. Ikke et spor dårligt valg, og vi har i virkelig været uhyre heldige med vejret, der trods lovet tirsdags-storm, vådtorsdag og regnvejrs-lørdag, overhovedet ikke fik ret.

Dertil har der været familie og venindehygge at finde og nogle hyggelige og stressfri aftenvagter, og hvad mere kan man så bede om?

Jeg kan hvertfald kun være tilfreds og håber denne uge (7,9,13) også bliver et hit – den starter hvertfald med en venindebrunchdate før job, og rummer desuden søskende-biograftur, HjørringSpil (se mere her), Kunsten Sommerlounge, Halsfest og Skansespil, samt en fejring af Lillesøster E, så mon ikke det bliver temmelig ok? Jeg tror det.

Men før jeg hopper i bad og jager en madkass’ sammen og suser mod venindehygge, får I her ugen der gik.

Jeg fik bla.:

.. fået fyldt en helt tilpas mængde guf på isen, på udflugt 1 til Skagen.

.. og været tæt på at dåne, på byens Bamsemuseum. Var straks 6 år igen, og allé sammen var velkommen til at komme med hjem til the-selskab i Aalborg.

.. haft to skønne dates med K. Det ene faldt vi i kæmpe laksesandwiches.

.. den anden på smørrebrød med æg og rejer, samt et smut i Nordcraft og se Rikke Severinsens smukke akvarel værker, af byens graffiti. Det kan sådan nogle gamle hæphoppers som os, ikke så for.

.. set Peter Plys og spist slik.

.. og lidt mere slik, sammen med veninde over en kop kaffe, efterfulgt af en solskinstur og en vagt.

.. været på udflugt 2 til Bangsbo, som jeg pippede lidt om igår her.

.. og kværnet ostesauce og lagt på langs bagefter. Finkulturel all the way through!

.. nydt udflugt 3 til Nordsø Ocenarium, som vi ikke har været på de sidste fem år. Vildt hyggeligt!

.. været på besøg hos de gamle og nydt roen, med formiddagskaffe med far, lækker mad og så meget snak med moaren i huset, at hun strikker forkert.

.. vågnet på sengekanten, som ofte sker, da Skægaben er typen, der for alvor nyder at brede sig. Godt, han ser så pissesød ud, når han sover – nænner ikke vække ham.

Hvad er din uge gået med? Fået ferie?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *