A,  antivoksen,  dagens humør,  snaksnak

4 læs slik, glimmersokker og en genlæsning.

Så er der ringet ind til mandag – lige pludselig.

Lidt tummelumsk i skallen ovenpå nogle vagter med smæk på torsdag, fredag og søndag, har jeg mig en langsom morgen. Man kan vel sige, at jeg restiturerer lidt, ved at være omtrent ligeså meget i gear, som medtitations-cd’er med tømmermænd.

Heldigvis leverede Skægaben en solid massage, da jeg kom hjem kl. 23 efter ugens sidste ryk igår. Så selvom jeg først sov 03.30+, sov jeg tilgengæld usandssynligt godt, da det så skete. Hvilket gør mig lidt groggy, og mine øjne er svære at lokalisere i dejfjæset pt. De skal nok dukke op igen. Håber jeg.

Skal hvertfald bruge dem, særligt på lørdag hvor turen eeendelig går til Prag! Juhu.

Meeeen nok om det – mandag betyder nemlig også fraklip fra ugen der gik, og dem skal I få.

Min uge gik med at jeg:

.. shoppet tons af slik, set den smukke Lion King, og derefter afholdt parkskovtur, sammen med verdens bedste søstre, nemlig K og E.

.. spist Chido’s på den der “fuck køleskabet måden”.

.. klaret turen til job, trods motoriksvaghed og kastevind.

.. venindehygget inden fredagsvagt.

.. fik smagt æblesnurre fra Othellobageren. Kender du ikke dem, kan de varmt anbefales – søde, med sprød gærdej og chokoladeknapper.

.. genlæst ovenstående for 117. gang.

.. været på sviptur til Fyn (som du kan læse om her), der bød på Zoo, Tintin og vin.

.. og en lur på ipaden på vores hostel.

.. været hjælpepasser på verdens mindste, skøreste baryler-kat, der er på ferie hos de gamle, mens Lille E er i Berlin. Mine glimmersokker var særligt et hit, at lege med – ligesom al’ K’s fine, nyfarvede garn (se hvad hun har på lager pt., lige her). Hans eget legetøj? Knap så spændende.

.. og i den forbindelse brugt en hel dag i barndomshjemmet med snakkeri, besøg af moster, læseri med godter fra moar’s bogreol, spist frikadeller og spidskål fra Pop’s hånd, gået tur og set lørdagsfilmen på DR1. Bedre bliver det ikke.

How was your week?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *