A,  dagens humør,  snaksnak

Lige nu #9

– hører jeg: især Østkyst hustlers. Faldt lige i “Verdens længste rap” for et par uger siden, og siden har “Fuld af Løgn” og “Så hold dog kæft” fuldt trop. Elsker stadig de albums.

– spiser jeg: lige om lidt æg og rødbedehummus. Sidstnævnte flirtede iført et 5-kroners-mærke, og måtte med hjem. Det er min yndlings, bortset fra denne.

– ser jeg: bortfra hvor mange kragetæer mit 28 årige øje, har samlet sig på netop dette billede. Må være fordi K og jeg var fulde, Hvid Sjoko spillede højt og øjet bare havde inviteret sine venner med, ikke? (Havde min brandert ikke været så massiv, havde brillerne nok også siddet ved næseryggen og ikke midt på og skjult statisterne, men hvad kan man gøre, når man har delt 6 flasker bobler? Svaret er: “Intet”, du har det nemlig al’ for sjovt).

– iklæder jeg mig: allerhelst mine nye Falcon, men det sarte lyserøde ruskind spiller ikke med regnvejr, så måske de skal have et par dage i skabet, hvis vejrudsigten holder. Krydser fingre for, det regner af i weekenden.

– glæder jeg mig til: på lørdag, hvor jeg sidder i flyet på vej til Prag, med et glas nervemedicin-vin i den ene hånd, og Skægaben i den anden. Bliver pragtfuldt!

– ærger jeg mig over: at jeg aldrig gik til sport eller instrument som barn, fremfor et par sæsoner tegneskole og FDF, samt mange års klub. Altså, jeg gad absolut ikke, trods vores forældres i hærdige forsøg – nu da jeg er ligedele motoriksvag og tonedøv, var det nok ikke gået skidefantastisk uanset. Så nu er jeg så ‘snart’ 30 og er ikke god til noget – udover at jeg er mester i solidarisk sniksnak, ikke er bange for kravl og laver en vildt god flæskestegssovs. Og på sin egen måde, er det jo også ganske godt.

– skræmmer det mig: hvor mange der sms’er i trafikken. Har meget svært ved at forestille mig, hvad det er, der ikke kan vente, så man ikke potentielt kører og slår folk ihjel.

– mindes jeg: det utal af ture til Århus, som K og jeg har haft. Det har altid været en by, der er i mit hjerte pga. mange års 3 døgns hiphop-festival i byen og diverse andre udflugter.

– begynder jeg: at lægge an til et morgenbad/kaffe, og en planlægning af tøjvask til den forestående ferie. Nogle der er friske på den tjans? Så kommer du bare, døren står åben.

Læs K’s sidste “Lige nu” lige her

3 Comments

 • Karin Abildhauge

  Aarhus er også min favorit by. Den byder på alt jeg behøver, og ligger så centralt for alt andet i DK.

  Det der skræmmer dig, skræmmer mange, jeg tænker tit over det. Min mobil ligger på lydløs. det er kun opkald jeg kan besvarer, og jeg vælger med omhu, for er det ikke personer i min kontakter, så svare jeg ikke, og er det evt. noget jeg ved kan vente. Håber dit indlæg her kan sprede budskabet til mange. Det er præcis her jeg kan finde min indre “gammel sur dame” frem. Dengang jeg var ……. sætningen og efterfulgt af – Da havde vi kun fastnet så……

  Dejligt ferien er lige om hjørnet

  • venterpaavin

   Haha, jeg bliver akkurat ligedan – men ærlig talt, folk er jo også komplet åndssvage i den rening. Og jeg besvarer ej heller ukendte numre; kender man mig, må man lægge en besked, og ellers så var det nok ikke vigtigt ?.
   Og ja, er ganske enig – Århus er skøn og har et dejligt kulturliv, og så tager det ingen tid med bil eller tog, at komme dertil❤️.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *