A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest

3 dyp i frituren, smukt kartoffeltryk og efterårs-frygt.

Puh. Den sidste augustmandag – kan det virkelig passe, det er nu?

Det gipper ærlig talt lidt i mig – jeg synes helt, at september emmer af dommedag, selvom det bare er et ord i kalenderen. Og oktober endnu mere! Brrh – hvem gider lige at blive 29 for mig, der d. 3?

Jeg er altså ikke klar – hverken til efterår, våde vanter eller aldersskifte.

Men med dagens 26 grader, og udsigt til at drikke bobler, hører ”pinligt og dumt syng-med-musik” hos K, holder modet oppe. Det og et par ærinder i byen, er nemlig hvad min mandag byder på, og jeg glæder mig.

Resten af ugen byder i øvrigt på 2 x venindehygge, streetfoodmad, et håndfuld aftenvagter, en udflugt til Ebeltoft, samt sommerhushygge. Så jeg sniger med andre ord mest mulig sommestemning ind hvor jeg kan.

Men før jeg får mig skovlet i bad og ud til morgenkaffen, får I selvfølgelig “ugen der gik”, med undtagelse af mandag (og delvis tirsdag), der foregik i Prag, for det har jeg jo ævlet en del om allerede.

Med andre ord: Her er ugen der gik +/-, hvor jeg bla. fik

.. hygget med Lillesøster E., som jeg havde savnet helt ind i knoglerne, efter 2 uger uden hendes selskab, pga. ferie og hendes flytning.
.. drukket venindekaffe og fået lov at sidde ved siden af verdens fineste lastbil, hvis du spørger hjemmets skønne 2,5 årige.
.. nydt solen i dejlige Øster Anlæg.
.. spist takeaway og set film på sofaen, fremfor at lette røven og handle ind. Postferieblues syndrom! (Somom det ikke sker altid herhjemme).
.. været svært glad for slikvalget i aftenvagt.
.. været på dejlig, dejlig Sæbytur, som jeg overvejer at dedikere et lille dagbogsindlæg fra, ligesom jeg fx har gjort til Skagen (her). Det er så hyggeligt med de byer, der virkelig blomstre fra maj til september, hvor solen er på og “turiststederne” åbne.
.. blevet inviteret på sol og streetfood sf Skægaben, og vi faldt selvfølgelig i friturefælden. For de friterede fiskefiletter i Sæby og onsdagsfritterne var selvfølgelig ikke nok (is it ever?).
.. fået fin kjole i overraskelses-gave, da jeg var i Sæby. Har set den før, og da skønheden så hang på tilbud i byens gågade, så var jeg helt blød. Skægaben, at jeg skulle have den, og heldigvis er modellen lidt lang, og jeg kunne derfor fint passe den ene str. small der hang der. Er blevt lidt for gammel til hvis det ender i sådan et skrævkort look, og glemmer sgu det der med, man ikke kan bukke sig. Men den var lige i øjet og den kom med hjem. Det er sgu lidt skønt, at være så forkælet.
(At han så synes både den er “vildt flot” og samtidig “ligner kartoffeltryk fra folkeskolen” kan jeg ikke helt forlig mig med, men hvad fa’n – måske det også er moderne? )
.. smørrebrødshygget med yndlings K og glædet os til idag.
.. og fundet det bedste fællesfoto af os, nogensinde taget.
.. været forbi det berygtede “Guf & Kugler” med de gamle. Og rygtet taler sandt, lakridsguffen er skøn!

Hvad med dig? Hvad er din uge gået med?

6 Comments

 • Karin Abildhauge

  En dejlig begyndelse på den sidste uge af august 2019, og det med bobler og med det musik vi ikke vil indrømme vi lytter og synger med på. Vi gør det jo alle sammen ?

  Skønt billede af jer begge, det er altid sjovt at grave ned i bunken af “dengang”.❤

  • venterpaavin

   Ja, det gør vi nemlig ???

   Og tak, jeg synes også det er så sjovt; vores mor har lavet os en konfirmations-mindebog hver, så har et helt album med barndomsminder herhjemme 😀

   – A

 • Lullumut

  Sikke mange gode ting du gør for at forlænge sommeren 🙂 Jeg synes selv, det er lidt for varmt. Og lidt for besværligt med en lille dreng, der ikke gider solcreme, haha 🙂 Ellers en masse dejlig mad du har fået spist 🙂 Jeg var selv afsted til to rigtig gode jobsamtaler i sidste uge (samme stilling).

  • venterpaavin

   Spændende! Jeg krydser fingre for dig 😀
   Det er nemlig med at holde liv i sommerviben så længe man kan, og god mad er altid en vinder til en del af det formål 😉

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *