anbefaling,  Søndagstip,  yumyum

Tip fra søndagszombien

Så kom søndagen igen hamrende ind fra sidelinjen. Og denne gang er den ovenikøbet fuld af solskin. Så er det faktisk ganske let, at holde sig munter. Der er selvfølgelig også et lille tip til jer i denne uge.

Det kommer måske ikke som nogen overrakselse for jer, som ofte besøger adressen her, at vi er glade for ost. Som i lidt for glade for ost. Det er vores yndlings garniture, favorit dessert og en snack, som man ganske enkelt, aldrig går galt i byen med.

Den lille ‘tapas’-blanding, ‘snackpack’ eller hvad man nu kalder den er fyldt af lækre oste. De koster nærmest ingen ting i Rema1000 – dvs. mellem 20 og 30 kroner, så der kan de fleste være med. Alle ostene er faste og velsmagende, uden rigtigt at være stærke. Favoritten i denne pakke er fåreosten, men ellers ligger rødkitsbrie, parmesan og alt med kommen højt på vores osteelsker liste.
Hvad er din yndlings ost mon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *