A,  anbefaling,  K,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

.. hverdags-brunch på Helmuth #usponsoreret #vierbarefans.

Det er ingen hemmelighed, at vi svært glade for, at gå ud at spise her på platformen, og er der et nyt koncept eller menukort i farvandet, slår vi gerne til.

Kryds-af brunch findes mange stedet i et utal af former og prisklasser, og er ingen nyhed i sig selv, men hos Helmuth er der alligevel lidt nyt over det. Her medfølger der nemlig en brødkurv med rugbrød og franskbrød, samt en fri drikkevarer-bar med tre slags hjemmehøvlet saft/juice, isvand, friskbrygget kaffe/latte/cappucino/the/kakao og ingefærshots. Hjemmerørt, hjemmebagt og hjemmelavet. Yum!

Og ved I hvad? Det er skisme ikke engang dyrt.

Mit nordjyske kræmmerhjerte kviede sig hvertfald ved et instagram-opslag fra en kryds-af-brunch i Kbh, hvor de havde sat fem krydser (en af dem i brød) og skrev at de kom af md 236 kroner, for dette. Og så var de endda ikke nået til drikkevarene, som jeg kunne læse, ej heller lå i den billige ende. Og det så helt sikkert virkelig godt ud, alt sammen. Men.. Nøj, hvor man kunne spise lidt ude, hvis alt fik sådan et skud op i pris.

Så vi må konkluderer, at den Aalborggeniske caféhusleje må være mere rimelig, for her får du fire retter + brød og drikkevarer for 178, og herefter koster hver ekstra ret en flad tyver. Og det er lækkert, det hele.

Fristet? Så skal du bare troppe op mellem 10 og 14 og slå dig løs med blyanten – så har du minimum to timers fri bar og lækker mad forude.

Helmuth finder du på Boulevarden, nr. 28.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *