A,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  ferie,  fjoller,  hurra,  Hyggeligheder,  K

10 nordjyske tips til din vinterferie.

Selv er vi jo i brancher, hvor vinterferie er en by i Rusland, og ingen af os har holdt det siden vi gik på Gymnasie og VUC. Det skal dog ikke afholde os fra at smide vores bedste anbefalinger ud til Jer – for selvom vores arbejdsplan ikke følger ferierne, har vi jo tilgengæld deltidsstillinger, der byder på en del hele fridage, som gør, at vi altid kan hoppe med på sæsonglæder, og aldrig lider afsavn.

Resten af landet er vist allerede færdige med det der vinterferie – men her i Nordjylland er det først i morgen, at vi starter ballet.

Du ku’ fx:

– bage K’s lækre fastelavnsboller, eller fixe dig A’s Irske stuvning, Far P’s varme vintergryde, Lille E’s lækre hønsegullash, eller Mor H’s smukke gammeldags æblekage, hvis du er til køkkenprojekter hjemme.

– eller svinge forbi Slotsbageren? Berømte og berygtede for deres lækre chokoladeboller. Udover dem, laver de fantastiske og gigantiske kager – der er altid noget for en hver smag. Og kan du ikke bestemme dig, for en enkelt er ‘kagetapas’ altid et godt bud.

– er du den kreative type, kan du også give dig i kast med K’s garnfarver-guide?

– opleve Aalborg Zoo, der som altid har noget Vinterferie-sjov på programmet – selvom vi er voksne, anbefaler vi varmt parken. Er du mere til vand, er Nordsø Oceanarium også et godt bud!

– drikke din varme kakao på Vesterå, bare fordi, de både pynter den med multifarvede skumfiduser óg M&M’s.

– sætte dig til rette og nyde en forestilling hos Aalborg Teater? Der er stadig billetter til denne her, som slog benene helt væk under os.

.. eller måske se efter om der er noget andet der frister af lokal teater, film eller kunst fra A’s januar kultur-liste som gælder for “nu og her” den næste tid?

– tygge dig igennem vores generelle Aalborg-guide? Vi giver tips til spisesteder, underholdning, seværdigheder og skønne steder, som vi virkelig nyder at besøge. Find den her.

– nyde at du har hverdagsfri, og tage på Helmuth til skøn hverdagsbrunch, hvor du krydser egne små retter af, og har fri drikkevarer (læs mere her) eller sving forbi Aktuels nye morgenmads-koncept, som vi anmeldte for nylig her – usponsoreret naturligvis.

– har du børn og vil fejre fastelavn? Så er der mulighed for, at ‘slå katten af tønden’ i smukke omgivelser hos Musikkens hus.

– trænger du til noget lokalhistorie? Så er Aalborg Historiske Museum er godt bud. De har blandt andet lige åbnet for udstillingen ‘Oprør i Nordjylland’, som vi også gerne vil opleve. Pris plejer at være 40 for voksne, 30 for studerende og gratis for børn, så her kan de fleste være med.

Hvad skal du lave/har du lavet i din vinterferie?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *