A,  brok,  dagens humør,  fjoller,  folk er freaks

Jeg tænker over..

.. om jeg har mødt den vredeste dame i hele 9400? Stod i skønt solskin, ved et lyskryds i Nørrenutten og tog mig selv i at række mig ind mod lys-knappen, henover fruen på 75 +, der ikke viger en centimeter. Så jeg får sagt: “Eller, undskyld, har du trykket?”.

Hun kigger på mig somom jeg er komplet sindssyg og siger: “Da ikke endnu! Hvis jeg venter til rette tidspunkt, skifter det nærmest med det samme. Jeg ved godt hvad jeg laver!”, og blokker demonstrativt knappen med sin handskeklædte hånd, så jeg ikke kan ødelægge hendes mojo.

Mig, jovialt afvæbende: “Tænk, jeg troede bare det synkroniserede sig med bilernes lysregulering, når man trykkede. Jeg tænkte ikke lige på, at om man ventede på at trykke, eller trykkede og så ventede på grønt, gjorde forskel.”

Hende, fnyser: “Det gør det! Jeg har stået ved det her kryds hver dag i 50 år – tro ikke, jeg ikke har styr på systemmet, unge dame!”

Mig, nu ubehjælpeligt leende: “Ja, så vinder du – jeg har kun arbejdet her i 7”.

Hende: “Der kan du bare se!”

(Seriøst. Den samtale reddede hele min dag).

.. Om jeg nogensinde bliver sådan en, med en skønhedsrutine? Har ikke ejet skintonic, ansigtscreme, peelinghejs, balsam eller hårkur de sidste ti år. Min hud er gudskelov temmelig nydelig – skejer tilgengæld helt ud hvis jeg vover at pisse dens ph-værdi af med såkaldt “selvforkælelse”. Håret? Der er jeg bare doven. Er kun psyko med få ting, og er komplet morgenbads-, daglig-kropbarberings-, tandbørstnings- og deo-nazi. Aldrig en dag går, uden de fire elementer.

.. hvem der besidder nok menneskelig styrke til at købe et glas peanutbutter, uden at æde det med ske. Min levetids-rekord for sådan et er fire døgn. Vips, og væk var det!

.. om jeg er den eneste, der glæder mig lidt til jul?

.. hvorvidt man er en smule vanvittig, når man tager sig selv i at skifte tøj på sin bitemoji, fordi det nu er blevet for koldt til shorts?

.. hvor meget jeg skulle have i løn for at være klasselærer i en 8. klasse, tandlæge eller fodterapeut. Alle tre giver mig akut trang til orlov allerede

.. hvem der køber almen fin salt til en milliard i Salling Super? Det’ et grundmineral – salt er salt og salt smager af fåkkin’ salt. Kán du reelt smage kvalitetsforskel på 65 kroner, skal du sgu lige hive fat i Guiness, hvertfald – det må gi’ pote.

Hvad har du tænkt over, den seneste tid?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *