dagens humør,  facts,  snaksnak

Apropros ingenting..

.. er jordkloden fra Designertorvet øverst på min ønskeliste i år. Hvad er på din?

.. medmindre man kan ønske sig søvn? For så tror jeg lige nu, at det er drømmen.

.. burde jeg nok få ryddet lidt op. Og vasket tøj. I morgen er dog Neumarked, og før det er overstået, tror jeg ikke, at kan tænke på andet.

.. savner jeg solen. Sådan meget. De sidste dage med blå himmel har vækket savnet. Godt, at det i det mindste snart er jul.

.. har jeg foræret vores far en lågekaldender i år. Han har stået for chokoladekalender til os, så længe jeg kan huske, og i år er det hans tur til at åbne låger hver dag.

.. er jeg mega spændt på i morgen. Gad vide, om jeg egentlig er typen, som er god til, at have en bod? Aner hverken, om jeg har for mange eller for lidt til være med.

.. skal jeg spise frokost med A i dag. Og vi skal have verdens bedste rejemadder inde på Penny. Det glæder jeg mig åndssvagt til.

.. skal jeg altså snart have genset ‘Happy Endings’. Den gør underværker for mit humør.

.. fik jeg sat nye labels på alt mit garn i går – og det blev så fint. Altså så fint, som jeg nu kan præstere.

.. drømmer jeg de mest vanvittige drømme, når jeg endelig sover. Det er fuldstændig latterligt, så meget drømmeriet er kammet over – men på den side er søvn vel søvn, og man må tage, hvad man kan få.

.. kan man vokse fra det der med overspringshandlinger? For jeg føler de står i køb, og jeg har ærligtalt liidt svært ved, at ignorer dem sådan helt og aldeles.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *