A,  afslapning,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig,  juleri,  voksenpoint

Bløde knæ, pinligheder og et utal af lækkerier.

Således blev der mandag, og dermed officelt ‘the final countdown’ til december.

Min skal bruges på et temmelig voksent og vildt ærinde, hvor der skal sættes en krølle (med ubehjælpelig skrift), på et stykke vigtigt papir, der gør mig (og Skægaben) til husejer pr. 1. marts (argh!)

Og derefter? Der skal der julehygges!

Min mor, lillesøster og jeg skal nemlig holde pakkekalender-indpaknings-hygge, da vi alle tre laver til ‘vores mænd’. De får alle hver anden dag, og jeg glæder mig til at se hvad de to andre, har fundet på i år. Heldigvis har barndomshjemmet et krearum på 20+ kvm., så der er rigelig plads til slikskåle og kaffekopper, samt at lægge alle 3×13 gaver op i hver sin række, rulle papir ud, klippe, klistre og stable.

Udover dagens to skønne punkter, vanker der også virkelig mange andre gode ting i ugen – den er helt pakket. Både kriminal-foredrag onsdag, frokost med K i morgen, en fredags-udflugt med Skægaben, Lille E og Svoger, en julebrunch lørdag med hele familien på ‘helmuth’ og en heldags-fejring af Skægaben, der runder 32 på søndag, hvor vi skal have gæster og senere sætter kurs mod byen og bio.

Men nu til ugen der gik og fraklippene herfra – der er nok at tage af, for dagene har bugnet af godt selskab, gaver og diverse dates.

Jeg fik fx.

.. inviteret familien på fuld julemiddag, hvor fem mennesker fik onduleret to kilo steg med det hele.
.. og mors risalamande, gjorde alle bløde i knæene.
.. været forbi “Jul i Aalborg Zoo’, som virkelig er rigtig fint – en dag i december, skal det også ses efter mørkets frembrud.
.. været på kiggetur ink. brunchhygge med veninde, før vi skulle i aftenvagt.
.. haft gang i en klassiker af de pinlige slags. Hader og elsker Becky Bloomwood.
.. spist kærestebrunch og semifejret den kommende underskriftsætning. Har ævlet om det noge gange nu herinde, men det er altså lidt spændende, selvom det først er til foråret.
.. fået smukke roser af K.
.. og juleskum af Lillesøster E, som mine kollegaer fik del i.
.. og en skøn forsinket fødselsdagsgave af en veninde, til cafehygge på Aktuel. Hun er så god til at finde på, og TV2’s Juleshow på 4. række, er virkelig noget, jeg glæder mig til.
.. svinget forbi Vesteraa med K til opladning før fredagsvagt.
.. lokket Skægaben med til fejringsslik og holdt julekalendermarathon i timevis.

Hvordan lyder din uge? Skal du nå en slutspurt, før december?

6 Comments

 • Lene

  Tillykke med hushandlen. Og sikke mange lækre ting du når på en uge. Mon I har gode ideer til en i sidste øjebliks adventskalender til voksne i jeres alder? Har lyst til at lave tre til min søn, datter og svigerdatter.

  • venterpaavin

   Tak Lene! Og ja, der er meget hyggeligt at nå, når mulighederne byder sig.

   Og hvor hyggeligt! Jeg brainstormer lige: Ting til køkkenet – tupperwares, tagtøj ala supperske/palet mv, pæne viskestykker eller klude, lækre delikatesse-sager fx. krydderier, småkager, marmelade, kagemix eller olier, plejeprodukter/hårprodukter, julepynt, juleslik/hjemmebag, stearinlys, specialøl/vin, brætspil eller hue/handsker/halstørklæder o.l
   Lad mig endelig vide, hvad du finder på 😀

   – A

 • Tine

  Jeg har været meget, MEGET bagefter i min bloglæsning, så jeg har først opfattet huskøbet nu – hvor er det dog en fantastisk nyhed! Stort tillykke – glæder mig til at se og høre meget mere om det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *