anbefaling,  der er altid noget at fejre,  gaver,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien.

.. denne gang selvdesignet pynt, til alle kæledyrsfolkene #usponsoreret.

Selv har vi ingen dyr, men kender mange det har stor glæde af dem, og i den forbindelse var jeg ikke i tvivl, da jeg faldt over hjemmesiden her. Der skulle fluks bestilles “bare fordi” gave til min kattetossede veninde, og ligeledes skulle Lille E informeres. Hendes baby-løve har nemlig sin egen instagram-profil, og høster rask væk 1400 likes i kattegrupper på facebook.

Hun var selvfølgelig helt med på ideen.

Over 250 hunde- og 60 katteracer er repræsenteret på hjemmesiden + et væld af andre dyr, og det kræver kun en enkelt søgning, så har du formentlig, hvad du leder efter. Dertil er det bare at smække dyrets navn på formlen, og ligge i kurv, betale og klikke send. Vi rendte ind i et “2 for 1’s pris tilbud”, men der er vist også lidt rabat at hente derinde i disse dage.

Og vips, få dage efter, har du dit personlige kælekræ’s pynt, enten til juletræet, eller til helårsbrug, på fx et skuffegreb eller troldegren.

Lille E bestilte 2 styk af sin Sibiriske bøllefrø, så der var en til hendes kæreste og til “mormor og morfar”, og jeg en Norsk Skovkat, samt en Mancoon til min venindes overraskelsgave.

Hverken pris, levering eller produkt, er der en finger at sætte på, og alle modtagerne faldt heldigvis i svime.

Lyst til mere inspiration? Så tjek deres Instagram og se, hvad de ellers laver. Kæledyrssektionen er nemlig kun en bid af deres store univers.

God søndag derude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *