A,  anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  inspiration

Fire jule-forestillinger, rigeligt chokolade og friture-kannibalisme.

Så er vi over 1/3 inde i juledagene, og jeg synes (som altid), at det har gået overordenligt stærkt. To teaterforestillinger, et brag af et Juleshow i Musikkens hus, tøsehygge, besøg, job og en ualmindelig fantastisk Disneykoncert – alt sammen i en skøn pærevælling. I så godt selskab, går 7 døgn eddersørme hurtigt.

Denne uge skal umiddelbart også fyldes op med hyggelige sager – en frokost med K idag, en foredragsdate med Lille E, dametur med juletapas i Madssine og Glögg-familiehygge, er hvertfald på programmet. Tror også, det med lidt held, bliver til en juletræs-købe/pynte-dag sammen med yndlings Abemanden herhjemme.

Men inden jeg klapper noget madpakke sammen, hopper i noget semi-røvsygt arbejdstøj og hjulre mod min før-aftenvagt-cafedate, får I selvfølgelig ugens fraklip.

Mine 7 døgn så ca. sådan ud, da jeg:

.. drukket hyggelig venindekaffe og snakket om alt og ingenting.
.. set diverse kunstnere på den store scene til TV2’s Alletiders Juleshow, og girlcrushet lidt på Barbera Molekko. Hun er altså både dygtig og charmerende. Og Peter AG er altid det hele værd.
.. været imponeret over, at mine to yndlingsstykker var tilbage, da jeg mødte ind til halvtom æske i aftenvagt.
.. moret mig grangiveligt til denne klassiker. Elsker de sange, som jeg især mindes fra folkeskolen, hvor der på friskolen, altid blev sunget to sange hver morgen. Og dermed rigtig meget herfra, hele december måned.
.. været til søndagsfrokost med Skægaben, hos de gamle.
.. skidehyggeligt, uanfægtet af, at jeg sad på selv samme spot tidligere på ugen.
.. husket at vande kaktus-farmen.
.. spist take-out og set pervers juleforestilling.
.. haft en overordentligt hyggelig aften med Lille E, hvor hendes fødselsdagsgave skulle indløses. Først stod den på buffet og dernæst ubærligt festlig Disneykoncert med coverbandet “Luftens helte” – at se 700+ voksne mennesker brøle/hoppe og danse med på Herkules, Løvernes Konge og Aristocats, er en stemning, du kun finder der.

Hvad venter i din uge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *