A,  blogleg,  fjoller,  K,  snaksnak

5 spørgsmål til din søster #4

K spørger A:

Hvilken bog får du aldrig læst færdig?

Ringenes Herre. It ain’t gonna happen. Bind 1 gik trægt og efter 25% af nr. 2 blev jeg slået ud, og har forgæves startet op en 3-4 gange. Nu har jeg opgivet.

Hvornår er man rigtig voksen?

Ved kun, at når man står som min bitemoji gør på billedet ovenfor, i 75% af tiden og siger: “unge nu tildags”, og ellers pisser i bukserne og gør som man selv vil, så er man gammel.

Men “Voksen”? Dét aner jeg ikke. Har hvertfald ikke modtaget memo’et, hvis det er nu her.

Mon ikke det altid opmåles i, at det er når, at man er blevet ligeså gammel som ens mor, og at det således rykker sig nonstop? Det tror jeg faktisk. Sådan “fake it ‘till you make it”-agtigt.

Hvis du havde ubegrænset tid og penge, hvilke 3 ting ville du så lære?

At skrive bøger, svømme og pifte.

Hvor går drømmerejsen hen?

Helt valgfrit? Svært! Tror fx. Bali og NewZealand kunne være en kæmpe oplevelse – ligesom Harry Potter World i USA kunne, men tanken om de lange flyveturer gør, at jeg får kriller allerede. Med det sagt, har jeg særligt Portugal, Kroatien, Skotland, Malta, Grækenland og Belgien på ønskelisten over pt. ukendte destinationer. Og så gad jeg gerne til fx Rom og Madrid; Milano-ferien og Barcelona-turen var nemlig skønne.

At bede om forladelse eller at spørge om lov?

Nr. 1! Klart. Man kan slippe afsted så mange ting, man ikke skulle tro mulige, med lidt dummerspilleri – eller et glimt i øjet.

(.. Altså. Medmindre det er i banken – så kan det andet nok bedst betale sig.)

A spørger K:

Hvilke fem musik-numre ville du gerne se blive spillet live, bare for at opleve stemningen? (Levende såvel som døde kunstnere og udgåede bands medtaget)

Uh, den var svær. Kan ikke komme i tanke om et eneste musiknummer, når jeg får sådan et spørgsmål.

‘Vi tager fuglen på dig’ med Malk, ‘Still D.R.E.’ med Dr Dre, ‘One love’ med Bob Marley, ‘Verdens længste rap’ med Østkyst hustlers og en eller anden Disney-koncerter, hvor de spillede alt fra enten Mulan, Frozen eller Løvernes Konge.

Hvad er din top tre over favoritdrinks?

1. Gin tonic – ville ønske man kunne skrive den, som både 1, 2 og 3. Det er og bliver den bedste.

2. Irsk kaffe. Hvis det altså er en drink?

3. Espresso Martini.

Hvilken nuance af dine hjemmefarvede garner, er din egen yndlings pt.?

Jeg er helt vild med den der hedder ‘rosa’. Sådan vil det nok altid være for mig – er der lyserød blandt valgmulighederne, ender min stemme altid der.

Hvordan endte du med at bo, hvor du gør?

Jeg bor i den opgang vores far boede i tilbage i 60’erne med sine forældre, den opgang vores forældre og mig boede dengang i 80’erne, og som jeg selv har boet i siden 2006.

Jeg flyttede sammen med min bedste veninde tilbage i 2006 – vi havde begge forsøgt, at bo med andre, uden det store held. Men vi havde stor tiltro til projektet, og glædede os til at flytte ind. Vi havde ingen penge dengang, så vores møbler bestod i den første tid af et par stole, et klapbord til tv’et, mit gamle skrivebord og en gyngestol.

Det var en fantastisk hyggelig og forvirrende tid. Vi var nok ikke de bedste roomies, selvom vi var (er) de bedste venner. Så da hun rykkede videre til en kæreste, efter et lille år, beholdt jeg lejligheden.

Fun fact: Vi skulle skrive under på, at vi var et kærestepar, for at få lov til, at leje lejligheden.

Hvis du skulle have endnu en tatovering, hvad skulle den så forestille og hvor skulle den sidde?

Selvom jeg ikke er til tatovering på hverken hænder eller hals, følger vi den mest bedårende dame på insta, som har en helt simpel sort ‘ring’ tatoveret omkring sit midterste lillefingerled. Den kunne jeg godt føle mig fristet til, at kopiere indimellem.

Fik du læst de andre søstre-krydsforhør? Ellers så finder du dem her: 1#, #2 og #3

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *