A,  afslapning,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  forkælet,  gaver,  PURE NICENESS

3 x venindehygge, omvandrende uheldstyper og et marathon i vente.

Så er vi officelt ovre den famøse juleuge, og jeg er (ligesom resten af blogland) fuldstændig bombet og gennemhygget fra inderst til yderst. Lidt som var det tømmermænd, bare med taknemmelighed som fortegn, fremfor massiv skam.

Meget bedre – men også liiidt hårdt, med al’ den hygge. Det er virkelig bare så skønt, men også overvældende. Som vores mor, i halv sjov og halv alvor, siger: “Altså nej! Jamen.. jeg får migræne!”, hver gang min far hiver endnu en smuk, uventet gave frem.

Hygge er hårdt! Fedt og hårdt.

For hygge, det har absolut været det, der har været i højsæde, når man ser på de dage, der er gået. For trods jeg ‘kun’ havde tre sammenhængene dages julefri i ugen, synes jeg at der gennemgående har været en form for søndagsstemning hele linjen over.

Mine sidste 7 døgn gik med, at jeg:

.. brugte Lillejuleaften på job, og blev hentet hjem til overnatning i barndomshyblen ink. fyraftensøl og rejemadder kl. 22.30.
.. haft en fantastisk juleaften, som mig og K lavede et fællesindlæg om midt i ugen (læs det her). Skønt mad, dejlige mennesker og smukke gaver (som måske skal vises frem?).
.. hentet mad x 2 med Skægaben, i ren feriedovenskab. Så hyggeligt, dyrt og nemt.
.. haft venindebesøg fra KBH, hvor forsinkede fødselsdagsgaver og sidste nyt, skulle deles.
.. drukket søndagskaffe hos anden sød dame, hvor jul og diverse hverdagssager også skulle opdateres, siden sidst vi sås, som var ugen op mod jul.
.. opstartet Harry Potter marathon.
.. været til julefrokost med verdens sødeste familie.
.. gået tur i det smukkeste solskin før aftenvagt.
.. haft endnu en veninde fra det Nørrebroske på visit. Elsker, når alle er “hjemme” på ferie!
.. igen i år, ikke vundet mandlen. Sidst det skete ærligt og redeligt, var jeg 9! Kan sågar huske, jeg vandt en kasse bonbon-slikkepinde. Må være lavet af uheld. Men har tilgengæld også smadret et spejl, så hey. Måske det ér selvforskyldt!

Hvordan gik din juleuge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *