A,  antivoksen,  brok,  dagens humør,  gid det var mig,  jeg drømmer om,  ønsker

Den urealistiske ønskeseddel.

De fleste har det nok ligesom jeg, hvor at jeg altid sidder og føler mig helt overrumplet, glad og taknemmelig over alle de flotte gaver og betænksomme tanker derbag, som udmunder i en massiv gavehøst. Julen 2019, var ingen undtagelse.

Jeg elsker både at få indbydelser til cafe/teater/biograf-dates med folk eller andre overraskelser, og naturligvis også de gaver, folk har fundet på min udsendte ønskeseddel, til de, der har bedt om denne. Begge er altid lige velkommet, og fik i begge lejre, til min store begejstring.

Selv sagt er der dog altid nogle ønsker, der aldrig når ønskesedlen, simpelthen fordi, de er for urealistiske. Så derfor tænkte jeg, at skulle der sidde nogle med “KOLOSALE KOSMISKE KRÆFTER”! (Aladdin-joke), så kunne de jo evt. slå til og give en hånd med? (.. hører du efter, Genie? Allah? Harry Potter? Jesus? Morgan Freeman? Hvem der nu er boss?)

Er I friske?

På min urealistiske ønskeseddel står der i hvertfald følgende:

 • Den lette ende:

– at fjerne “Køb bananer”-sangen fra radioen. Det er Kim L’s eneste dårlige sang, men den man altid får på hjernen. I ugevis!!

– glat pandehår til mig. Resten må gerne være krøllet, men gad så godt at have mit skarpe 60’er pandehår, jeg rockede for 10 år siden, som skulle glattes hver morgen efter bad. Hvilket gjorde at det 3 ud af 7 dage stak af i det danske regnvejr, og således krævede mere selvdiciplin end jeg nogensinde ville mønstre, den dag i dag.

– permanent afskaffelse af sne, men ikke på fuck-klima-måden. Mere “ups, det har aldrig fandtes”-måden, hvor du trykker på en slet knap. Alternativ: Placer det i DK de 3-4 gange om året, jeg er udenlands.

– uddeling af evne og tålmodighed til at lægge vasketøj sammen pænt.

– indbyggelse af smagsløg, der er tilfreds med en normal pynte-mængde sovs. De nuværende foretrækker at alle øvrige komponenter på tallerkenen dækkes, og gør det derfor gladeligt. Waldorfsalat er også bedre, med flæskestegssovs fx.

– gavekort på uendeligt beløb, til ferier resten af livet.

– få sneget nomeringen op i dansk sundhedsvæsen, på institution, hjemmepleje og sygehus. Jeg giver gerne mere i skat.

– at lære hele verden, ikke at spise banan, mens de fortæller noget alvorligt – det er jo umuligt, ikke at le, når det sker og det er jo ikke fair.

– enten perfekt syn, vinduesvisker på briller, eller øjne, der ikke er for tørre til kontaktlinser – altså bare til regnvejrsdage. Er græsk-katolsk her – bare du fixer en løsning er jeg glad.

– indførelse af alkolås i alle biler, som lovkrav. Besværligt ja – men det er vel et lille offer for billisten, for at være i sikkerhed, ikke? Igang!

– flere smil til servicepersonale all over.

– mulighed for låsning af sommertan en gang årligt, der varer ca. 1 år frem.

 • I det lidt mere komplekse hjørne:

– verdensfred, uden mulighed for fx. vold, mord, uvenlighed, fattigdom, krig og naturkatastrofer.

– service fra staten iform af valgfri snack en gang i døgnet, leveret med luftpost en gang i døgnet på valgfrit tidspunkt (“Ikke lakridspibe i dag. Hmm. Marcipanbrød..? nej. Portsalut og melon..? nej. Nu ved jeg det! Toast”!)

– sygdomafskaffelse (max. efterlad neglerod og varmeknopper fx. – det går nok).

– uigenkaldelig indførsel af, at alle (worldwide) vågnede op glade og tilfredse hver dag.

– mulighed for at genopleve rushet ved at læse Harry Potter for første gang, eller lade nogle opfinde noget ligeså fedt (nok den mest urealistiske af dem alle).

Hvad med dig – hvad er på din urealistiske ønskeseddel?

7 Comments

 • Camilla

  Jeg er så meget meget med på den sidste! Åh, det var så fedt den første gang. Jeg elskede på en måde, at jeg ikke bare kunne sluge den alle på én gang, men når vente til de udkom. Jeg påtænker at trække det over lang tid når mine drenge skal læse HP, bare for at give dem en smule af oplevelsen!

  Jeg kunne godt tænke mig, at jeg ikke hele tiden behøver at være sur, skælde ud og schhhh’se på drengene. Bare én dag, men det er nok heller ikke realistisk!

  • venterpaavin

   Det kan jeg godt sætte mig ind i – der var virkelig noget magisk over at vente, og jeg burede mig også inde med det nye eksemplar, så snart det ramte postkassen 😀

   Håber du derhjemme med årene, får dit ønske opfyldt 😉

   – A

 • Birgitte B

  Jeg ville ønske, at jeg aldrig havde læst Harry Potter bøgerne. For så havde jeg dem tilgode og kunne læse dem alle som for første gang…
  Derudover ville jeg seriøst ønske, at det snart stoppede med at regne hele freaking tiden.
  Kh. Birgitte

  • venterpaavin

   Hørt! Kæææft vi har også haft hvad der føles som uendeligt gråvejr, siden midt december. Idag er jeg dog stået op til skyfrit og sol. Håber det holder, bare lige lidt???.
   HP på ny, ville være så skønt. Pyh. Vi mangler bare en tidsmaskine ?

   – A

 • Vejen til Birkin

  Sådan helt urealistisk ønsker jeg mig nogle flere timer i døgnet, så jeg kan få tid til alle de ting jeg så gerne vil. Se mine veninder mere, sy, strikke, læse en god bog, dyrke motion og meget meget mere..
  /Annette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *