A,  åh nej,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  snaksnak

En diskussion om bøjning, en tømmermandsbowl og flotte foræringer.

Så blev det den anden sidste januarmandag i denne omgang, og ugen er fløjet afsted. Og så endda med ret hæderligt vejr – måske jeg formåede at sætte noget i gang med Min urealistiske ønskeseddel i forrige uge?

I hvertfald melder min app hele 9 grader i morgen, og jeg er svært begejstret.

Denne uge byder på en tur i Aalborg teater med lille E, evt et lille besøg hos de gamle, en cafedate med K, en kæreste-brandert (“farvel-til-lejligheden-før-flytteræs-vinaften” kunne det kaldes), familie-fællesspisning på DalleValle og formentlig en udsalgsshoppedag (hvor jeg forhåbentlig ikke får helt fniller undervejs, og kommer hjem med noget pænt. Gerne på samme måde som i indlægget fra sommerudsalget, som fik titlen: Noget om manglende shoppegen og fine, nye køb. Kryds lige fingre, ikke?)

Men før alt det får ben at gå på, serveres her “ugen der gik”, med glimt fra de foregående 7 døgn.

Jeg fik bla.

.. en værdig to-mandsfest hos K, hvilket var uovertruffent hyggeligt og sjovt, som altid.
.. tømmermænd med kæmpe gryderet-bowls fra Chido’s og Skægabe-aening på sofaen.
.. udstødt store suk over at skulle pakke det her smukke hjem ned, om en uges tid.
.. afholdt tøsetur i bio, hvor den nye Jumanji blev set – den var ligeså underholdende som ventet
.. søndagshygget med kusinefejring, med masser af søde folk og lækker brunch.
.. konstateret på instagram, at vi er flere, der mener de bøjede saltfisk er bedst, efter dette blev postet. Hvad mener du? Som man aner på billedet (og ugens tre andre sliksberetniger) er jeg jo trods alt ikké snobbet i den retning.. men stadigvæk. De er altså bedst, dem der slår smæk med halen.
.. haft dejligt venindebesøg med kaffe, takeout og sladder.
.. lavet lille hyldestkavalekade på IG til vores dygtige mor, i forbindelse med K’s hyggelige og lærerige indlæg om garnfarvning. Hende mor tryller det nemlig om til lækre sager lige her og ofte noget til mig.
.. konstateret med kollega, at vi umuligt ender på en vagt sammen, uden der er guf. Denne gang havde vi begge medbragt.
.. fået endnu et par smukke øreringe. De midnatsblå fik jeg til jul af Skæaben, og diamanterne forærede K mig spontant, i torsdags. Søde, søde mennesker.

Hvad gik din uge med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *