der er altid noget at fejre,  fjoller,  heldig,  hurra,  Idiot,  Jubiii,  K

Træerne vokser måske alligevel ikke ind i himlen.

Jeg har taget mine vitaminpiller i næsten 3 uger. Uden at misse en eneste dag. Jeg har aldrig nogensinde gjort noget som helst 3 uger i streg uden, at misse en eneste dag. Måske udover at trækker vejret, lave dårlige jokes og tale med min familie, men det er vel mere en form for livsvilkår.

Jeg har ikke formået, at have nogle sunde gode vaner 3 uger i streg nogensinde. Jeg er en berygtet quitter – og jeg skammer mig ikke engang. Det er bare som om, jeg aldrig har haft hverken rygrad eller koncenterationsevne til at følge noget til døren. Og så lige pludselig havde jeg sgu gjort det der med vitaminpiller. Det havde faktisk ikke engang været sådan rigtig svært. Jeg havde ligesom bare gjort det.

Så blev jeg grådig. For, hvis jeg kan spise vitaminpiller, hvad kan jeg så ikke også klare? Verden af voksenhed lå lige pludselig åben for mine fødder. Jeg har luret med hos Jeanettpaabudget på det sidste. Hun følger sådan en plan, hvor man skal spare et vist beløb op pr uge – på et år har man så en lille opsparing. Jeg besluttede mig for, at hoppe med på ideen. ‘Det må jeg sgu da kunne finde ud af!’ brølede min nyfundne vitaminpille-selvtillid. Så jeg oprettede min liste og begyndte, at putte penge i sparebøssen. Nu har jeg allerede klaret uge 6 og uge 52. Det tæller altsåsammen.

I min kådhed blev jeg overmodig. Jeg har altid være elendig til morgenmad. Det smager mig ikke – men mindre jeg spiser det så sent at det kan kategoriseres som frokost. Jeg vågende dog op til solskin og selvtillid, så jeg gik i køkkenet, for at tilbede mig en omelet. Har lavet dem tusinde gange, og forstår egentlig ikke, hvor folk synes de er vanskelige. Det er jo bare æg og fyld..

Eller det var det bare. Jeg har åbenbart mistet min omelet evne. Er det overhovedet en mulighed? Hvis ja, er det så i byt for det med vitaminpillerne? For så ved ærligtalt ikke, om jeg har lyst til at bytte. Sådan i virkeligheden – for hvad er en verden uden omelet, men med vitaminpiller?

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *