A,  anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  PURE NICENESS

Fritter til morgenmad, rødvin til nerverne og en lille fjer, at pynte med.

Så blev det hverdag igen. Min weekend har jeg brugt i sommerhus, i allerlaveste gear, og det var helt umanerlig skønt – der har både været videomarathon i timevis, kortspil, vin og udflugt til Grenå på programmet, og det har alt sammen været virkelig hyggeligt.

Men nu er jeg hjemme i Aaller’n igen, og det skal man selvfølgelig heller ikke kimse ad – har hvertfald flere rigtig rare ting i ærmet, de kommende dage.

Men før, jeg tager hul på ugen, vender jeg naturligvis lige bøtten med fraklip fra de foregående 7 døgn, på hovedet.

Jeg fik fx:

.. været på brunchtogt med K og fælles yndlingsveninde, i anledning af hendes fødselsdag. Sindssygt hyggeligt – vi tre kan snakke hinandens øre af.
.. købt ny neglelak og fingering, på tur med lille E. Den er lidt grotesk, på Herkules-måden og det gør mig glad.
.. smidt lidt farve på aftenvagten torsdag.
.. hygget med stjerneskud i sommerhuset.
.. og fundet skønne favoritspots i Grenå.
.. og drukket vin og spillet spil. Skægaben havde tydeligvis brug for det, efter jeg bankede ham 4 x i træk i Vildkat. Det første, jeg har vundet sådan cirka, på 10 års forhold. Skidesjovt! Hvis man spørger mig. Måske I kunne have lyst til at komme med på en kigger om sommerhusturen i et andet i indlæg, ligesom I har været før, både hos mig og K?
.. smidt fødderne op på job, for en kort bemærkning.
.. spist slik i liggende position.
.. spist 25 kroners bagels i søsterselskab.
.. set en af Tim Burtons bedste.
.. fået fritter og smørrebrød til morgenmad. Yum!

Hvad gik din uge mon med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *