A,  forkælet,  snaksnak,  voksenpoint

Om at være en forkælet rad, søndagsburgere og venligt udlån af Luffe.

Så blev det endnu engang mandag, og nu lurer Påsken for alvor i kulissen.

Dette har været ugen, jeg startede op på job efter 14 dages corona-ferie, en uge hvor jeg mod alle odds, har set fire film helt fra start til slut (har max sat i opvaskeren og fået massage i mens, og det tæller ikke helt.. vel?), og en uge hvor vi for alvor har kunne høste glæden af de seneste ugers have-arbejde. Ligepludselig samles brikkerne af diverse indsatser, og det ser så meget mere samlet ud – haven var såmænd pæn og velholdt, men vi havde nogle ønsker om højbed, køkkenhave, nye terasse mv., og det hele er så småt ved at være i mål.

Det er umanerligt skønt, at købe en murmestervilla i februar, man ikke har skulle fixe noget på, så energien er til at optimerer haven nu her, som jo blot er fryns. Og at vejret så tilmed har gidet at spille med på legen, langt langt de fleste dage, er jo simpelthen en gave i sig selv. Måske, man skulle vise lidt derfra, hvis der er stemning og interesse for en lille rundtur i byhaven?

Indtil videre nøjes I hvertfald lige med at få “ugen der gik” billeder, som vanligt.

Jeg fik blandt andet:

.. bestilt burgers og set A Million Ways To Die In The West. Kæft, hvor er den plat og himmelsk.
.. fået smukke roser af K, og Lillesøster E bragte ligeledes hjemmebagte mælkesnitter ud til dørtrinet. Dejlige, dejlige damer.
.. og gået et par ture sammen, hvor vi bla. fandt en lille sovemus en af dagene.
.. set Ponyo, eller – det meste af den. Taber næsten altid lidt tålmodigheden, når tingene går galt i film og giver mig til noget andet, glemmer at Skægaben sidder og ser den, og får sjældent vendt tilbage, før den er slut. Men elsker så meget, når hun råber: “Skiiinke!” og har det stadig på hjernen.
Det tæller vel også.
.. været i haven x mange.
.. lånt Skægabens surdej Luffe, til “på slum” boller.
.. sendt påskeæg til verdens bedste mor og far, som ankom i god tid lørdag, og heldigvis blev vel modtaget.
.. lavet en af mine favorit mellemmåltider, som lige var endt i glemmebogen for en kort bemærkning.
.. blevet forkælet med takeaway af Skægaben.
.. og fine, nye kjoler. Han er så sød.
.. nydt lyset og menneskekiggeriet fra vindueskarmen.
.. spist sommer.

Hvad er din uge gået med? Og har du nogle påskeplaner?

4 Comments

  • venterpaavin

   Tak! Det er sgu bare standard kakaohavregrød – 1-1,5 dl grovvalsede gryn, 1 stor skefuld bagekakao, lidt hørfrø hvis jeg har, 2-3 dl mælk/vand, samt salt/sødt efter egen smag, der koges op til det ligner opkast, og slutteligt toppes med fx chokoladesauce som her?
   Ikke noget nyt eller spændende der, men godt er det nu stadig?

   – A

 • Agnethe

  Det lyder bare hyggeligt og super dejligt altsammen! ? og ja tak, jeg vil mægtig gerne tages på rundtur i byhaven – ELSKER ny have inspiration! ?
  Rigtig god påske ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *