Om at være en forkælet rad, søndagsburgere og venligt udlån af Luffe.
April 6, 2020
Så blev det endnu engang mandag, og nu lurer Påsken for alvor i kulissen.
Dette har været ugen, jeg startede op på job efter 14 dages corona-ferie, en uge hvor jeg mod alle odds, har set fire film helt fra start til slut (har max sat i opvaskeren og fået massage i mens, og det tæller ikke helt.. vel?), og en uge hvor vi for alvor har kunne høste glæden af de seneste ugers have-arbejde. Ligepludselig samles brikkerne af diverse indsatser, og det ser så meget mere samlet ud – haven var såmænd pæn og velholdt, men vi havde nogle ønsker om højbed, køkkenhave, nye terasse mv., og det hele er så småt ved at være i mål.
Det er umanerligt skønt, at købe en murmestervilla i februar, man ikke har skulle fixe noget på, så energien er til at optimerer haven nu her, som jo blot er fryns. Og at vejret så tilmed har gidet at spille med på legen, langt langt de fleste dage, er jo simpelthen en gave i sig selv. Måske, man skulle vise lidt derfra, hvis der er stemning og interesse for en lille rundtur i byhaven?
Indtil videre nøjes I hvertfald lige med at få “ugen der gik” billeder, som vanligt.
Jeg fik blandt andet:
Hvad er din uge gået med? Og har du nogle påskeplaner?
Tak! Det er sgu bare standard kakaohavregrød – 1-1,5 dl grovvalsede gryn, 1 stor skefuld bagekakao, lidt hørfrø hvis jeg har, 2-3 dl mælk/vand, samt salt/sødt efter egen smag, der koges op til det ligner opkast, og slutteligt toppes med fx chokoladesauce som her?
Ikke noget nyt eller spændende der, men godt er det nu stadig?
Det lyder bare hyggeligt og super dejligt altsammen! ? og ja tak, jeg vil mægtig gerne tages på rundtur i byhaven – ELSKER ny have inspiration! ?
Rigtig god påske ?
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
4 Comments
CK
Det lyder absolut top-skønt det hele ! Men altså, hva’ søren består det der favorit-mellemmåltid af? 😉
venterpaavin
Tak! Det er sgu bare standard kakaohavregrød – 1-1,5 dl grovvalsede gryn, 1 stor skefuld bagekakao, lidt hørfrø hvis jeg har, 2-3 dl mælk/vand, samt salt/sødt efter egen smag, der koges op til det ligner opkast, og slutteligt toppes med fx chokoladesauce som her?
Ikke noget nyt eller spændende der, men godt er det nu stadig?
– A
Agnethe
Det lyder bare hyggeligt og super dejligt altsammen! ? og ja tak, jeg vil mægtig gerne tages på rundtur i byhaven – ELSKER ny have inspiration! ?
Rigtig god påske ?
venterpaavin
Uh, det må jeg lige overveje om I ikke skal så ☀️?
Håber også du og familien har en skøn påske!
– A