blogleg,  dagens humør,  snaksnak

5 spørgsmål til din søster #8

A spørger K:

Hvad er ultimativ frihed for dig?

En aflysning i en travl uge. Så man får en aften/eftermiddag/whatever foræret. Tid man egentlig havde givet bort får man foræret tilbage igen – og det føles som en gave, og giver følelse af frihed, fordi jeg ikke har nogle planer eller forventning til mig selv.

Det lyder lidt plat, som tingene ser ud nu, men når verden ikke er gået i stykker er det sandheden. Nu om dage ville det nok være noget med, at kunne gå ubekymret ud i verden.

Hvad er dit sikre vindervalg, når du bager til kaffebordet?

Jeg kan faktisk ikke bage sådan rigtigt.. eller jeg har før haft held med mine fastelavnsboller, og ellers tyer jeg til romkugler – de er en sikker vinder i vores familie. Og så behøver man slet ikke bage.

Hvem er din favoritfigur i Mandrilaftalen?

Alle sammen! Ej, det er selvfølgelig løgn. Jeg ved dog ikke om jeg kan nøjes med en. Jeg elsker faktisk mest de sketches, hvor de andre får Casper til at grine. Aner ikke helt hvorfor, men når fx Kresten Pikhår fortæller om, at køre i bus er jeg færdig af grin hver eneste gang, men primært pga. Caspers grin.

Utroligt, at han er så sjov i den serie, når jeg ellers slet ikke orker at se på ham.

Hvornår tabte du sidst et væddemål og til hvem?

Det ved jeg bare slet ikke. Jeg vædder almindeligvis ikke, da jeg er så karlsmart, at jeg kun er påståelig når jeg 100% sikkert ved, jeg har ret.

Kan du beskrive eller vise et billede, af dine yndlings-kreationer, som dine følgere/familie har lavet med dit hjemmefarvede garn fra Snirkelværket? Hvad hedder farven/farven og hvorfor synes du, værket er ekstra fint?

Jeg tror ærligtalt altid at sorbet-cardiganen, som vores mor strikkede til A, vil være min favorit!

Det var min første ‘bestillingsopgaver’, og selvom jeg var helt ny i gamet blev farverne lige som jeg drømte om. Jeg havde ikke turde håbe, at jeg skulle lykkes så godt så hurtigt, men den trøje gav mig et enormt mod på, at designe en masse lækre garn i alverdens vilde farver. Disse farver nåede vist aldrig at blive døbt, selvom det er kutymen hos Snirkelvaerket.

K spørger A:

Har du grønne fingre?

Hverken eller – har formåede at frostdræbe lidt ting i haven, men ellers er det gået godt. Jeg har primært haft en stuebregne, sukkulenter, en lille kaktusfarm og en palme, de seneste år, inden vi flyttede i hus – og de har tilgengæld klaret sig med bravour. De vandes ofte med kaffesjatter – måske det er tricket? Jeg havde fantisk en brændende kærlighed i 8 år, der levede af kaffe – den røg kun ud for forandringens skyld.

Hvad hader du at bruge penge på?

Alt fornuftigt, man kun får glæde af, når uheldet er ude. Ulykkes-, bolig-, ejerskifte- mv. forsikringer, A-kasse o.l er røvsygt at betale til, men edderbankme også dumt, ikke at gøre. Hovmod står som bekendt for fald, når man mindst venter det.

Er du kræsen?

Uh, det er vist relativt – umiddelbart kan jeg lide langt det meste. Jeg spiser også altid, hvad der bliver sat på bordet, men det betyder selvfølgelig ikke, at det er alt jeg ligegodt kan li’. Men der er langt mellem snapsene hvad angår mad, jeg decideret ikké bryder mig om – heldigvis – det må være så uselskabeligt, hvis der rigtig mange ting, man ikke spiser.

Hvorfor blogger du?

Fordi det er mega hyggeligt – kort og godt. Jeg startede min blog op i 2004 på Urbanexpress, da blogs var set som kiksede dagbøger, og vi var rigtig få, hvor næsten alle sammen fulgte hinanden (deriblandt var der også flere af de damer, der siden er blevet store kanoner og er vildt dygtige, hvilket er mega hyggeligt at tænke på). Få år efter min blog ramte lyset, lavede K så også en blog, som vi slog sammen. Den kaldte hun VenterPaaVin, og det hedder vi jo så stadig – og tadadaaa: Vi er stadig ligeså ukendte. Så det er kæmpe fornøjelse, at I er så mange, der følger med, på så vagt et grundlag.

Vi har jo forlængst droppet at takke ja til ellers søde mails om events, sponsorater, foreslag om at joine blogfællesskaber, eller betalte premium-medlemskaber. Vi er slet ikke gjort af det stof, og er alt for amatøragtige til at kunne gøgle os op til noget, der ligger så langt fra os, som privatpersoner.

De første 10 år, vidste hverken familie, venner eller kærester at vi bloggede, og det er stadig kun et fåtal der er orienteret. Dem der gør, (udover vores forældre og søster), er de veninder, som selv har fundet os tilfældigt, på de sociale medier. Så vores læserskare og instagram er altså ikke bygget op bekendte, kollegaer og venner – det er vitterligt for vores eget trivielle, navlepilleri’s skyld, at vi begyndte at lave “offentlig dagbog”. Med andre ord, blogger jeg for sjov – jeg tænker hverken vi er inspirerende, eller har nogen tro på (eller trang til) at revolutionere verden, med budskaber herinde. Men hygge os med at dele hverdagen, dét gør jeg.

Hvad er dit drømmemøbel?

Hvis nogle ligger inde med et par hundredetusinde til denne superretro og supersmukke Poul Kjærholm sofa i slidt congnac, skal jeg absolut ikke takke nej. Den er lidt hen af Lufthavnssofa’en fra Arne Jacobsen, bare lidt mere klodset, scruffy i formet og lidt mere industriel i stellet, hvilket jeg elsker langt højere, end et strømlinet look.

Fik du læst de andre søstre-krydsforhør? Ellers så finder du dem her: 1#,#2, #3, #4, #5, #6 og #7

2 Comments

 • Louise

  Tror nu I er mere kendte end I regner med? men jeg er helt enig i at blogge skal man lave for sin egen fornøjelses skyld. Og hvad det så kan udvikle sig til, tjah det bestemmer vi jo heldigvis selv??

  I laver nogle absolut skønne søster krydsforhør. Jeg må se om jeg kan lokke min søster med en dag; eller måske bare til at stille nogle spørgsmål?

  Rigtig glædelig påske til jer allesammen i Venterpaavin familien? håber både solskin og hygge bliver en stor del af jeres påske?✨

  Kh
  Louise

  • venterpaavin

   Haha, du er sød Louise – vi regner nu godt nok med at være temmelig ukendte ?
   Synes det er en fremragende idé at lokke din søster med på sidelinjen – det vil vi glæde os til at læse ??
   God påske til dig og dine.

   – A og K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *