A,  anbefaling,  jeg drømmer om,  Nyt køb

Støt lokalt, anbefaling (nul reklame) #5

Så er det blevet tid til endnu en lille, lokal anbefaling – denne gang en af den slags, du kan få glæde af, uanset hvor du skulle være bosat.

Jeg vil nemlig gerne slå et slag for Fandango Aalborg, der både er en fysisk butik og velassorteret webshop, og som jeg synes, er en af byens uovertruffent bedste shoppesteder i tøjkategorien. Jeg går aldrig derind, uden at falde over minimum en ting – eller fem – der meget gerne må flytte hjem til mig.

Så da jeg spottede, at de kører med massivt udsalg i disse dage, måtte jeg simpelthen liiige ind og lure.

Og selvfølgelig faldt jeg i.

Butikken fanger altid en bestemt stilsikkerhed som er meget funky og feminin, på samme tid, og der er noget i alle prisklasser at vælge mellem. Pieces, Itchi, Neo noir og Minimum er blandt mine favoritter, men er du mere til Lacoste, Saint Tropez eller Steve Madden mf., er der også noget at hente der. Og så er jeg desuden tosset med, at de flotte frøkner altid selv står model og poster på instagram, når de modtager nye varer – det giver et så meget bedre indtryk af stof og snit, end opstyltede og redigerede billeder, hvis du spørger mig.

Ligeså virker betjeningen også altid meget smilende og oprigtig – de driver således ikke heksejagt på dig gennem butikken og gennem prøverums-forhænget for at sælge dig dit og dat, hvis du fortæller at du “bare kigger”, samtidig med de altid er super behjælpelige med diverse spørgsmål.

Vigtigst af alt på mine besøg, skal jeg altid, som den skade jeg er, hen og fingerer ved de fine smykker, som forfindes på et bord nær disken (og på hjemmesiden). Mit seneste item blev den her fantastiske sag, som jeg stadig er ganske forelsket i.

Denne gang røg der dog “kun” to kjoler i kurven – den gule sag ovenfor (sat ned fra 269 til 50), og en smuk midnatsblå midi-kjole (sat ned fra 599 til 179) – havde der været mere at rutte med, havde jeg utvivlsomt satset de sidste grunker på den her Aida kjole.

Er der en i 38 tilbage, næste gang jeg bestiller, er jeg næsten sikker på, den bliver nødt til at flytte ind.

Som altid er der hverkens spons eller venneaftaler inde over indlægget, men blot et ønske om at holde verdens bedste Aalborg kørende, til vi er ude på den anden side.

Du kan læse de forløbige indlæg, i føljetonnen her.

Derfor vil jeg mægtig gerne have din anbefaling til din favorit butik med webshop, som du gerne vil give et par ord med på vejen, således at vi alle bevarer alle de gode, lokale steder, vi meget nødig vil undvære.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *