åh nej,  brok,  dagens humør,  der er altid noget at fejre

Dagens spørgsmål til Jer

Hvem opfandt egentlig:

– Nuggets? Vi vil rigtig gerne sende blomster!

– Det er med sommer/vinter-tid? Synes godt vi kan ringe, og aflyse det nu.

– Krig? Kunne vi ikke i hvertfald bare sige, at patenten døde med Hitler?

Hvad sker der egentlig for:

– At solskinnet endelig kom; juhu! 

– At håndspritten i Føtex reelt lugter af opkast? Har hørt nogle siger, at de synes det lugter af “tequila” og ret beset, er det vel også det samme. 

– At alle slutter deres instagram opslag om hyggelige hverdagsting, med et “det kan også noget”. Somom det er en frase, der pludselig er blevet smart. But how?

– At man ikke kan købe LangeJan længere? De var da så gode!

Hvordan kan det lykkes, at man bliver dårligere med årene til:

– Tysk? Burde man ikke lærer mere efter gymnasiet, med alle de Flensburg og Hamburgture? Vi føler vi er dummere hvert år, vi ankommer.

– Tømmermænd? Er jo gået fra “fint, kaster bare lige op og tager en reperationsbajer inden i aften” til nærdød-oplevelse, i op til to døgn efter.

– Motorik? Selvom vi endda var typerne der gik til motorik i folkeskolen, og ikke ligefrem blev valgt først til idræt, er det ikke ligefrem blevet vildt bedre med årerne. Vi har stadig ofte plastre på, blå mærker og en masse brandsår, fordi vi konstant kommer galt afsted.

Kan der ikke snart komme forbud mod:

– Elløbehjul; hvertfald til dem, der vil drøne hen over gågader og fortov med dem.

– Mere taletid til/om Fie Laursen. Ti hende ihjel, fraaaa nu af!

– Ukritisk flagermuse-spisning og des lige i Asien. Evt. må deres hjemkundskabslærer lige re-skoles i “dyr, du må spise” og “dyr, som du forhelved, skal lade lægge på møddingen”-kursus.

Mon det egentlig:

– Er Bubber der smider alle de der latterlige børnenavne i ønskebrønden til godkendelse, for at få nogle danskere døbt til en ligeså bøvet identitet, som ham selv? 

– Er tilladt at være så smuk som J.Lo? Er der slet ingen max grænse?

– Er sundt at gå rundt og synes, man selv er så morsom? Altså, vi får da selvfølfelig grinet en del mere end gennemsnittet, og det må da give lidt på den konto.

Må man egentlig:

– Sparke alle de stortudende danskere, der whiner over, at deres ferie syd på er aflyst? Mage til selvmedlidenhed (og lodret pinlig egoisme) skal man lede længe efter. Tænk på alle dem, der aldrig har haft råd, til den slags luksus – det er for helved da ikke en menneskeret, at komme til Mallorca. Utroligt, så dårligt at priviligerede voksne mennesker, kan håndtere behovsudsættelse. 

– Drikke under en kande kaffe? Det bliver enten noget, der minder om en hel kande pr person, ellers så drikker vi ingenting. Kaffe og mådehold går ikke hånd i hånd.

– Glæde sig en lille smule til jul? Altså ikke, at vi ønsker processen fremskyndet, men bare at sende julen en kærlig tanke ind i mellem.

Hvornår er det desuden:

– Man burde spise Jakabov? Det er altid i supermarkedet, men har endnu ikke fundet en anledning til at indkøbe det.

– Man glemmer teksten til “Kickflip for vildt” med Razz?

– Man burde begynde at få grå hår? For nogen her i firmaet føler, at de dukker ret tidligt op. På den uvelkomne måde.

– Den næste helligdag ankommer? Er det først næste år eller ligger den nogen i svinget, som vi har glemt alt om?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *