anbefaling,  Bolig,  fjoller,  K,  knap så nice,  voksenpoint

‘Mange har spurgt’

Det er ikke et udtryk, som du hører ofte her på adressen. Jeg vil faktisk vove at påstå, at vi aldrig har brugt det før. Primært fordi, at der aldrig rigtigt er nogen der gider vide noget om os, og de få der gør gider i hvertfald ikke vide det samme. Og så er den sag lissom afgjort.

Weekends vilde nyhed er jo så, at der faktisk er noget, som mange har spurgt om. Og når jeg skriver mange, mener jeg i hvertfald omkring 5 mennesker. Ja, det er skam også et antal.

‘Og hvad har så fået folk op af stolene?’ spørger du. Måske altså. Det har en næsvis kat, en dør og en rulle med staniol.

Som nogle af jer måske har bidt mærke i, så erhvervede jeg mig en kat lige omkring juletid. En dorsk, blød roomie med trang til legemus, ørernus og alle former for snacks. Hun er faktisk usandsynlig tam, sammenlignet med så mange andre kræ, som jeg kender – men hun er bare så kontaktsyg, at hun i perioder står foran min soveværelsesdør, og kradser natten lang. Den slags nætter får det til at klø helt utroligt i min skydefinger, for hun må simpelthen ikke komme ind – uanset, hvordan hun teer sig. Soveværelset er kattefrizone.
Hun har faktisk være holdt op i månedsvis, men for cirka tre uger siden startede hun op igen. Og jeg var lige ved, at lade hende sove på altanen eller forære hendes til A’s kæreste – så var jeg lissom ude over det projekt, men jeg besluttede at tage kampen op.

Så jeg tyede til google, som en hver anden. Tænkte som minimum, at hestenettet måtte have en løsning, men det viser sig at de fleste mennesker sover med deres pelsroomie. Det var alligevel over min grænse. Der var dog med en katteskræmmer til 400-500 kr. og noget med kattetræning. Det sidste ved jeg bare, at møgøret slet ikke er motiveret for, overhovedet.
Pludselig fandt jeg et sted, hvor nogen påstod, at katte er bange for staniol. De kan ikke lide den hæslige lyd, som det afgiver. Det kan slet heller ikke, så det virkede faktisk grænsende til realistisk.

Det betød, at min soveværelsesdør nu ser sådan her ud. Og det har den faktisk gjort siden igår. Det underligste er, at det faktisk virker. Jeg kunne høre, at hun forsøgte sig lidt med at skrabe på dørkarmen i nat, men hun gav hurtigt op. Om dagen går hun en stor bue udenom. Så indtil videre har det været en form for succes.
Om det virker hos din kat, det skal jeg ikke kunne sige – min er torskedum og ret nem at skræmme, men det er da et forsøg hver, hvis du også er typen, som gerne vil sove i fred.

Hvad gør du med dit kræ? Har du en endnu kønnere løsning?

6 Comments

 • Louise M

  Jeg har godt nok ikke selv kat (er allergisk overfor hund og kat😊) men hvor er det en fed løsning med det staniol på døren👍🏻

  Eneste der undrer mig lidt var at hestenettet ikke kunne give dig svar😂🙈 de plejer ellers at være leveringsdygtige i mangt og meget😉

  God weekend

  Kh
  Louise

 • Piskeriset

  Aha! Det er et godt trick at kunne – det kendte jeg ikke. Vores katte er 10 år, så dem har jeg opgivet at opdrage på (og det er sjældent, de gør det), men når man en dag får en ny lille lømmel, så…

 • Tine

  Jeg er et af de skrækkelige mennesker, der lader min kat sove hos/på mig, og det gør han stort set hver nat. Han kommer luskende, når jeg er faldet i søvn, men jeg elsker at vågne op til vægten af hans hoved på min fod. <3 Jimmy accepterer ikke lukkede døre i lejligheden, hvilket JEG efter otte år har lært at acceptere, men jeg ved godt, at han er lidt for forkælet, ahem.

  • venterpaavin

   Haha!
   Her bliver der ikke lukket op til hverken mit garnværksted eller soveværelset, uanset hvor meget hun plager. Jeg er lidt streng på den måde, men det er trods alt mig, der betaler huslejen her.
   Hun sover til gengæld på mig daglig på sofaen. Fik hun lov at komme i soveværelset fik jeg aldrig søvn – har verdens dårligste sovehjerte😬

   – K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *