A,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  kender du det,  snaksnak

Hjemme-aktiviteter, forbudte slikskåle og bobler på bordet.

Halløj, og glædelig mandag, samt glædelig månedsskift.

Under en måned til december sgu – det gik edderbankme mig pludselig hurtigt. Corona sniger tempoet til at være en skør størrelse, akkurat som jeg synes, det var i foråret. På sin vis sniger verden sig afsted, hvor alt er trykket på pause, men stadig flyver hverdagen afsted, for os som enkelpersoner, hvor jeg såmænd ellers gerne gad hakke bremsen i ind i mellem.

Meget mærkeligt firma.

Ikke desto mindre, er vi nået til det vanlige “Ugen der gik”-indlæg, og I får som altid den tvivlsomme ære af at se min fraklipskasse blive tømt.

Jeg fik bla.:

.. kickstartet ugen med “Asian sensation” tema hos Lillesøster E og Svoger T, og nydt to af de bedste ting, der er kommet udfra den verdensdel: Phó Saginon takeout og Tekken 3. Skægaben og Lille E er topkonkurrencemindet, og jeg sidder bare og ler, mens jeg passer min kaffe.
.. med kage til. Lille E havde nemlig sørget for lidt forskud på Halloween-glæderne.
.. hvorimod jeg i lørdags – den rigtige Halloween dag – havde aftenvagt og lavede latenight instagram-afstemning om hvorvidt det var sandsynligt, at Skægaben blev bidt af en varulv om natten i Rold Skov, på “vildmarksudflugt” med en kammerat. Folk fik ret – han kom både hjem uden bid eller Remus Lupus’ autograf. Han havde sgu ikke engang mødt BS og Bubber.
.. nydt de få minutters sol, på heldagsregndagene, i de maks halve timer, det var muligt. Den ene dag gik jeg en tur i Golfparken og den næste, fik jeg leveret en ‘god bedring’ gave på en venindes dørtrin.
.. haft yndlings K til hygge.
.. været den første til at gå i “til nattevagterne” slik fra afskedsafslutning. Det er ellers hårdt pt., at gå udenom alle fællesslikskålene på job, men man jo sgu nærer sig med al’ den virus, synes jeg.
.. drukket 1,5 liter fredagsbobler og spist tapas, og leget “hjemmerestaurant”.
.. og leget “hjemmecafé” med tømkøleren morgenmad.
.. hygget hos Svigerfamilien med takeout, kaffe og en AaB-sejr.
.. sukket efter den her, hvortil Skægaben mobilpayede mig beløbet med ordet “Julekjole” i feltet. Kæft altså, han er sød!
.. cyklet til Vesbyen, kun fordi de har byens bedste slikbutik.
.. og trakteret Lille E og far, da de var til livestreaming af foredrag hjemme i Dukkehuset. Portionsanrettet selvfølgelig. Endnu et tiltag for at gøre det hele lidt mindre surt, og det var faktisk noget nær næsten, som at være der selv – rigtig god lyd, kameraføring og heldigvis også rigtig god formidler. Jeg havde min tvivl, men det var slet ikke dumt. Tværtimod blev det en stor succes, var vi enige om.

Hvordan gik din uge? Fik du sagt pænt farvel til oktober?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *