gave,  gaver,  juleri,  K,  snaksnak

Pakkekalender #3

Mine adventsindlæg, i år, bliver en oversigt over ugens kalenderpakker til min mor. Det lavede jeg også for cirka 3 år siden, og jeg synes det var rigtig hyggeligt.
Det kunne jo være, at I kunne bruge noget inspiration eller have lyst til at give mig noget. Efter så mange år er det lidt svært, at blive ved at være nytænkende.  
I vores familie får vi gaver hver anden dag – plus den 1. og 24. december. For ja, vores mor laver (nogle af dem med hjælp fra far) pakkekalender til alle andre i familien.

Her får I den sidste omgang af de pakker, som skulle pakkes op i denne omgang:

Den 15. var der et par termostrømpebukser i pakken. Måske ikke den mest sindsoprivende gave – men alligvel lækkert nok at eje, når nu der er lange udsigter til det der med varme og solskin.

Næste pakke indeholdt både shampoo og balsam. Om de er gode kan jeg ikke rigtigt svare på, men jeg synes de var pæne. Og det ikke første gang, at jeg vælger at gå efter det fremfor alt andet.

Endnu en praktisk gave – eller hvad man nu kalder det? En deo og mos med både æble og rabarber går man aldrig galt med hos vores mor. Særligt den del med rabarber – det tror jeg hun ville kunne spise til alt.

Den 21. var der endnu en ting fra Hampen Keramik under papiret. En lille fin ske i de smukkeste nuancer. Hvad den skal bruges til er svært, men til pynt kan den altid være.

Hvert år 23. december får min mor en form for drikkevare. Det er til, at medbring til en af årets julefrokoster. I år blev det denne fine frugtøl – og så med kirsebær, fordi det er julet og endnu en favoritsmag.

Afslutningsvis var der en ruskindspung i gaven. Den er fra Nunoo og jeg synes det er råt med alle lynlåsdetaljerne.

Tak, fordi du havde lyst til at kigge med i år.

Fik du læst første og anden del? Find den her og her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *