afslapning,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  inspiration,  jeg drømmer om,  snaksnak

Gigantiske burgere, et crush på ostemanden og D-vitamin doping.

Februars sidste mandag. Forår på mandag. Den mentale effekt det ord har, er helt fantastisk. Eller, er det bare mig?

Nu er der snart tid til grill, sandwiches i solskinnet i parken, øl på havnen og læderjakke-beklædning.

Lige om lidt.

Ugen der er gået, har gået slag i slag med arbejde, og lidt alternativt socialt. Virkelig hyggeligt, at se nye ansigter, og det var et rent sammenfald, at det blev sådan – det føltes lidt forbudt, for det ser så sløset ud på papir, selvom jeg kan love, det er velvalgt (men derfor også aldeles overlagt ikke-tilrådet adfærd, som jeg ikke anbefaler/opfordre til).

Sammenfaldet skyldes, at vi blot få dage inden dagen, blev inviteret til Skægabens fars fødselsdag (ham og hans stedmor, har vi ikke set siden oktober), hvorfor vi selvfølgelig blev testet og ‘isoleret’ indtil vi havde været der. Det ville nok også være ok, nu hvor det var undtagelsesvis og vi var fire raske voksne, men moralen strakte vi altså lidt.

For et par uger forinden, havde vi booket og planlagt en Århus-kærestetur til weekenden. Her bla. ned at besøge et vennepar, hvilket betød at blev vi testet igen fredag, for så ikke at bruge tid med nogle fra “boblen”, før vi skulle ses med dem søndag. Og de var selvfølgelig ligeså testet, som svigerforældrene, men ih, det klinger bare hult, når man er glad for regler, og folk der holder dem. Men sådan blev det, og det var så hyggeligt, at se begge par (og en femte bandit, hvis en baby, tæller med), trods lidt skævvridning af samvittighed og en del test/isolering-logistik.

Så med et sammenfald af disse, har jeg kun lige nået at drikke en kop kaffe torsdag med K, fra selve “boblen”, for at balancerer afstand, risiko og fornuft, så det hele kunne gå op. Job kan jeg selvsagt ikke isolere mig fra, men med mængden af værnemidler vi har på, må man sætte lid til, at det og konstant opmærksomhed rettet mod, at spritte af og holde afstand i personalestuen, de få minutter vi har tid til, at være der.

Jeg blæser med mel i munden, I know.

Men nu til ugen der gik, i fotostil og knap så meget søforklaring. Billederne får I her.

Jeg fik bla.:

.. spist uhyrligt lækker tre retters, til 56 års. Der kunne liiige være de fire bøffer på giga grillpanden, da hovedretten skulle serveres, og særligt den tog kegler.
.. der var simpelthen det hele!
… kaffehygget med sødesøde K.
.. været glad for, at CK uldsokkerne over strømpebukserne har holdt mig varm, indtil nu. Med lidt held, skal de stuves væk nu.
.. nydt at Skægaben plyndrede Meny for lækker ost. Fantastisk, han også er kæmpe fan.
.. tæsket K i Wordfeud i første hug.
.. væltet mig i guf i aftenvagten.
.. været i Århus og gået timevis af solbeskinnede smukke ture forskellige steder,
spist lækker, lækker 3 retters takeaway på dejligt, centralt hotel..
.. og haft den skønneste eftermiddag med barselsfamilien, hvor fire timer fløj afsted. Måske, hele turen med hotel, udflugter og mad, skulle få sit eget indlæg? Har et ton billeder, hvertfald. Og det kan virkelig varmt anbefales og det føltes virkelig som helt reel ferie.
.. fået bevist at vores reservebord (det gamle er solgt, og det nye på vej), lige præcis kan magte en bestilling fra Caspars. Meget vigtigt!

Hvordan gik din uge mon? Og har du været på coronavenlig gateaway de seneste uge?

4 Comments

 • Piskeriset

  … hvilken ost er det? Og meget apropos så gik jeg forbi en ostebutik i går, der hed Den Glade Ost! Det navn kan man da kun blive i godt humør af (… altså hvis man er til ost :D)
  Min kære ægtefælle tilbød nemlig en udflugt ud i det blå, så vi kørte gennem Frederikssund og frem til stranden, hvor vi gik en tur. Aaaaaaah <3

  • venterpaavin

   Perfekt navn! Er sikker på al ost er vildt glad og beæret over at blive spist👏🏻😆

   Det er her Gammel knas, men der er 6 forskellige købt, bla. med brændnælde og trøffel. Yum!

   Lyder som en dejlig tur i det blå – hurra for at solskinnet er kommet 😍

   – A

 • Birgitte B

  Åh ost – jeg var hos vores lokale ostebus (ja, han er mobil og kun en gang hver 14. dag) i torsdags og købe mig fattig! Jeg elsker, at man kan smage først og virkelig få så stort (lille) stykke, som man har lyst til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *