frihed,  Jubiii,  K,  snaksnak,  Uncategorized

Fridag

.. sådan en ægte fridag. Med benene oppe i forældrenes sofa, det nye Hus Forbi i hænderne og Beverly Hills på skærmen.

Jeg har lige nydt en ostemad og friskkværnet kaffe. Snart har vores mor fri fra job, og vores far hygger allerede virkelig meget om mig med alt fra kaffeservering til løfter om farserede porre til aftensmaden. Det er længe siden at jeg, med grænsende til god samvittighed, har kunne holde en helt ægte fridag – sådan fra morgen til aften. Med fuldtidsstudie og en forretning, som går meget bedre end jeg havde haft fantasi til, at forestille mig er tiden knap. Og alt mit evige halsen bagefter har virkelig grebet om sig, men efter et par uger intens arbejde, og læsen lektier til midt på natten, er jeg faktisk næsten så meget med, at jeg sådan virkelig kan nyde fredagen. Helt uden tusinde ufærdige projekter, som kalder et sted i det fjerne.

Hurra for det – og for solskinnet, afslapning og den gigantiske pose fredagsslik, som ligge og venter på køkkenbordet!

Håber du har en dejlig fredag – uanset om du har fri eller ej.

One Comment

  • Madame

    Det er et travlt liv, du har med fuldtidsstudie og en forretning. Nu må du nyde en hyggelig fredag aften.
    Jeg har lige fået 2. coronavaccination efter at skulle køre helt til det sydligste Sjælland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *