A,  afslapning,  anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  forkælet,  jeg elsker det,  smukt

En daglig ration af guf + det løse, forkæletheder og slutspurt.

Så synger påsken på sidste vers – jeg håber, din har været god?

Min har været så skøn – fyldt med udflugter, godt selskab og tons af lækker mad. Langt fra alt takeout og slik bliver sjovt nok fotograferet til de her uge-opsamlings-indlæg, og alligevel kan jeg hive adskillige billeder op af begge dele denne uge, uden problemer. Fy føj, det har været himmelskt.

Herhjemme tager vi slutspurten med manér, og nupper årets sidste påskearrangement idag. Det bliver en hyggelig sammenskudsfrokost med Skægabens mor, stedfar og moster, så når jeg er færdig med mit morgenbad og er hoppet i en kjole og har fundet påskeægpakkerne frem til alle, skal jeg et smut køkkenet.

En sommerlig æggekage med nye kartofler, asparges, serrano og purløg skal lige forberedes og et smut i ovnen, og så er der nogle muffins, der skal pyntes, så det klarer jeg vist lige.

Ganske belejligt kan jeg jo så lige, før jeg går i gang, smække “ugen der gik”-indlægget her sammen, så here you go.

Min påskeuge gik bla. med at jeg:

.. havde den dejligste barndomsveninde på besøg, der bor i KBH – hun svingede forbi Nadias sandwich efter vores gratede frokost, jeg sørgede for lidt dessert og vi fik også gået en lille tur, men mest af alt fik vi catchet op. Smser er ikke helt det samme, vel? Hold op, det bliver godt, når hun kan komme hjem omtrent hver 3. måned igen, som hun ellers plejer.
.. været til Påskefestival i Blokhus, som blev nævnt i K og mit fællesindlæg med ideer til påskehygge, med udgangspunkt i os selv.
.. der var lidt sus i skørterne, men som den søde byrundviser sagde, “så blæser det, eller stormer det, her i Blokhus”. Idag er vi vist nærmere storm, men det tager vi med et smil” – og det gjorde vi naturligvis – især da påskeharen havde lagt små gaver ud til os. Sandwichesene vi havde med, kunne jo også sagtens nydes på stranden, fra bilen bagefter, hvor den smukke blå himmel kunne beundres.
.. hygget med sødeste Lille E og bamsekatten – elsker spontane aftaler på en ellers planløs dag.
.. plantet lidt forårsblomster ud. Intet mod Skægaben, der har fyldt køkkenhaven og adskillige krukker op allerede med forspirrer.
.. smagt æg i sennepsauce på job. Edderbankme ikke dumt.
.. og nydt klassikerne i vores familie, da K og jeg var i barndomshjemmet til påskefrokost, som vi viste vores fællesbilleder fra i indlægget her, i foregårs. Ej at forglemme tarteletterne og citronfromagen – de elementer skal bare være der. Har du det også sådan med nogle retter?
Mit påskeæg i år, fra mor og far, var den fineste fnuglette sag her, og man kan slet ikke fange, hvor yndig den er. Fineste garn fra K’s butik, kombineret med vores mors snilde = succes.
.. ligeledes blevet blevet forkælet af Skægaben med alle mine guffavoritter, smukt mobillir og tegneserieservietter, i lyserød/lilla tema. Så cute!
… og mine kollegaer hjalp gerne med udryddelsen af påskeskum igår – og store dele har jeg også allerede udryddet solo.
.. haft besøg af søde K til endnu mere solskin (der nær smeltede bolsjerne), sniksnak og kaffe i haven før lørdagsaftenvagt.
.. oplevet Bramslev Bakker – mangler du et smukt sted at gå tur, havde min svigermor ret – det sted, er helt magisk, sådan på LOTR måden.

Har du fået nydt påsken? Hvad er den gået med – og fik du også både sus og sol?

2 Comments

 • Piskeriset

  Åh, en smuk kat! <3 Og virkelig fint håndarbejde af din mor!
  Jeg snupper også lige denne uge med – har ikke haft fri siden jul, så det er virkelig rart med nogle dage, hvor vi forhåbentlig både når noget praktisk og nået et par udflugter ud i det blå.

  • venterpaavin

   Ja, den er så fin og bamset😍

   Det lyder velfortjent med en uge mere i hatten – jeg arbejder jo kun deltid og har kun holdt en uges sammenhængende ferie en gang siden 2014, og forstår virkelig godt, at de der arbejder fuldtid virkelig må trænge 👏🏻😀

   Og ja, hun er så dygtig! 🌷

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *