A,  blogleg,  fjoller,  K,  Lister,  spørgsmål

5 spørgsmål til din søster

A spørger K:

Hvad bliver det bedste, ved at blive student her til sommer?

At jeg aldrig mere skal læse HF igen. Seriøst, det er det jeg hader mest og er allerdårligst til! (Indsæt evt. en opkast-emoji).

Hvad hedder dine 3 mest hørte playlister, og hvad kendetegner dem hver især?

Den mest lyttede hedder bare mit navn – det er den, som jeg altid opdaterer med nuværende besættelse, evige favoritter og alt det jeg er ved at lære at kunne lide.

Den næst mest lyttede er helt klar “🦆🦆🦆” – som indeholder alt det rap som jeg elsker højest.

Den sidste er “🌱🌱🌱” som er den fineste blanding af alle de glade sange, som næsten altid gør mig i godt humør.

Hvis Minerva/Mini havde været en drengekat, hvad hed hun så?

Min sidste drengekat hed Lynge – det var et prægtigt navn, men jeg var nok gået med Albus denne gang. Man er vel en smule besat.

Hvad skal du ha’ i kurven næste gang du skal handle ind?

Æg! Jeg så den lækreste æggemad på Instagram igår og ville genskabe den til min aftensmad – jeg var dog åbenbart løbet tør og måtte nøjes med torskerogn.

Hvilke spørgsmål, hader du allermest at svare på, når du bliver mødt af dem?

Av, den var svær – for min første tanke er: Alle! Hvilket selvfølgelig ikke er rigtigt.

Det må nok være de spørgsmål, som indikerer at spørgsmålsstilleren enten ikke reelt stiller et spørgsmål, men bare vil blande sig/kommentere (upassende) på noget – eller de der dovne spørgsmål, hvor folk synes det er lidt lækkert, hvis andre kigger på klokken for dem, fremfor de selv fisker telefonen op af lommen.

K spørger A:

Hvilke upassende ting griner du af?

Jeg elsker alt upassende, så længe det er ironisk ment og sagt i et passende fora – det er så ret problematisk i disse meget #metoo tider, hvor folk ynder at forarges på egne og andres vegne.

For selvom jeg godt forstår og støtter op om at eliminere alt diskrimination – også den “man ikke mener” hvis det sårer en minoritet, må jeg jo indrømme at jeg har produceret/grint af et væld af “din mor”-jokes, ironiske racistiske bemærkninger, mandschuvanistiske kommentarer, såvel som jeg griner af grove vittigheder om handicappede, dødsfødsler, over/undervægt, dårlig begavelse, alvorlige sygdomme, pædofili-vitser om Jeppe Kofoed og Josef Fritzel mv.

Jeg er skrækkelig i den retning. Er også virkelig ved at dø af grin, hvis folk snubler, slår hovedet mod et lavt loft eller går ind i en glasdør.

(Men folk må også hjertens gerne gøre grin med mig, mit politiske ståsted, vores kiksede blog, min talblindhed og min musiksmag – jeg lægger gerne ud med, at erklære mig enig i, hvor håbløst det hele er).

Hvad elsker de fleste andre, som du slet ikke bryder dig om?

Krimiromaner, at synge fødselsdagssang for folk, helt modne bananer som snack, alle typer tv-serier (har på 30 år kun set SATC og Gilmore Girls, og den process tog mig i omegnen af 15 år), ris og pasta – også i de retter hvor de “hører til”, X-Factor/Vild Med Dans, Ny Nordic-agtig indretning, crossainter, reality-tv, Mussel Mega, når der snakkes i radioen, rutsjebaner, hunde og alle former for holdsport.

Bedste og værste Disneyfilm?

– Bedste: Aladdin, Mulan, Klokkeren Fra Notre Dame, Kejserens Nye Flip og Løvernes Konge.

– Værste: Mads og Mikkel og Bambi – alt-alt for sørgelige til mig, og ingen vildt fede sange.

Hvad var der højt på playlisten i dine teenageår?

Hvis vi siger “start-teenager” ala 13-15 år var MC Clemens, L.O.C, Niarn, Disturbed, Linkin Park, Nickelback og Eminem i høj kurs.

Hvilken af dine dårlige vaner ville du helst slippe af med og hvorfor?

Jeg ville gerne slippe af med at overtænke fremtids-scenarier, jeg ikke har magt over – håbløs energitærende og giftigt karaktertræk, der kun fører dårlige med sig – men som heldigvis dominerer mindre og mindre med årene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *