antivoksen,  folk er freaks,  kender du det,  knap så nice,  snaksnak,  voksenpoint

Onsdags-facts om A og K

– Den bedst lur vi nogensinde har taget foregik i Aarhus. Måske er det derfor at vi elsker den by så højt?

– Alle vi kender, har vi kælenavne til – helt uden undtagelse. Det gælder hele vores familie og fælles venner, men også kollegaer, gamle bekendte og skolelærer, og fx kasseekspedienter der hvor vi begge handler. De både omtales og tiltales dem – sidstnævnte gælder dog kun for dem, vi reelt kender. Et eksempel er vores stambar gennem mange år – der hed personalestablen Øjenvippefar (bartenderen), Stan One Minut Man (afrydderen) og HumorPolitiet (dj’en) jf os. Det fandt de vist – heldigvis – aldrig ud af.

– Vi elsker at være ude hele sommeren – men aldrig på den der friluftsmåde. Telttur, vandring, kravl og den slags er bare slet ikke os.

– Ingen af os er udstyret med et godt sovehjerte.

– Pinlig tavs erstatter vi ofte med pinlige historier, allerhelst med os selv i hovedrollerne.

– Vi er ret private og ikke særlig gode til nye mennesker. Vi kan simpelthen altid finde på noget vi hellere vil, med dem vi allerede kender, end at bruge en aften på at møde nye. Hvis det er på arbejde, eller en bekendts nye kæreste der introduceres, er det ingen problem – slet ikke. Men vi takker gerne nej til store fejringer, hvis vi ingen kender til festen, har aldrig taget til intro-fester (hverken på gymnasiet, job, boligforening, diverse studier mv.), og undgået alt opstillet rystesammen-aktivitet, for istedet lærer folk at kende henad vejen i stedet. Vi dur slet ikke til det der “kasten ærtepose og fortæl om dig selv”-show, med ‘sjove lege’ og ølbowling. Tilgengæld er vi meget sociale på egne præmisser – vi render vores familie og venner på dørene 100 gange på en måned, og glæder os altid til en festlig anledning, hvis de også dukker op.

– Vi hader alle former for “far”/“onkel”-humor, medmindre det kommer fra Onkel Steward.

– Vi overkompenserer på et pinligt højt niveau, hvis dem foran i køen er uhøflige overfor servicepersonale.

– Vi kommenterer aldrig på facebook-debatter eller Nyhedsopslag. Nogensinde.

– Vi drømmer lidt om at gense 90-er serie “Step by Step”. Husker du den?

– Vi udholder ikke stilhed særlig godt, så der kører altid musik eller lydbog i vores hjem eller hvorend vi færdes.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *