A,  åh nej,  antivoksen,  brok,  jeg glæder mig,  knap så nice,  snaksnak

Coronafælden, der klappede, fadøl i solen og noget om gult slik.

Så er juni’s sidste mandag igang, og jeg synes – modsat vanligt – jeg går en lang uge i møde.

Coronafælden klappede om Skægaben ved søndagens test, efter de fire dages isolation – lige ‘efter planen’. Den tørre hoste havde sneget sig ind på ham sidst på lørdagen, så det ku’ høres i stueetagen, og trods adskillige forsøg på at stikke migselv blår i øjet (i håb om ikke at jinxe noget), var jeg i mit stille sind indstillet på, det måske ikke skulle gå så nemt.

Ærlig talt, er er ikke god til at tage det pænt, så jeg blandede mig en stærk gin og tonic i stedet, og sat Spez på ved midnatstid, da svaret kom i hans indbakke. Det var lige mit bedste bud på at være løsningsorienteret (Skægaben – som det reelt er synd for – håndterer det naturligvis til UG på den voksne måde. Så er vi da een).

Men man kan da glæde sig over, at han pt. er ok, alle forholdsregler er taget i isolationen de seneste 4 døgn og at jeg derfor fortsat har udgang.
Det må være de trøstepræmier, jeg må glæde mig over, nu resten af ikke ligefrem er på top 10.000 over niceness (men tværtimod stadig sigter mod en solid 1’er i “i-landsproblemer for let øvede”)
Gudskelov er selvmedlidenhed noget pinligt stads, der i reglen går over, hvis man lige ligger lidt og kommer over sig selv – right?

Og faktisk har jeg nogle rigtige gode og hyggelige planer i løbet af ugen allerede – så det nytter ikke noget at gå i koma. Man bestemmer jo selv, hvor man hviler øjnene, som K altid så klogt siger.

Og der er gode steder i min kalender, at holde fokus på – idag skal jeg hygge med Lillesøster E, torsdag får jeg dejligt venindebesøg fra KBH og har en fredagsfrokost med endnu en veninde fredag, inden vi om aftenen skal fejre K med noget lækker mad og bobler, nu da hun har sit HF bevis i hus. Dé ting glæder jeg mig til! Og til at jeg – 7, 9, 13 – forhåbentlig som færdigvaccineret, får testsvar på mine tests der bla. skal tages i dag, der bekræfter jeg intet har fået. Nu må vi se.

Men først får I ugen der gik, med alt i stort og småt.

Mine forrige 7 døgn gik med, at jeg:

.. havde en skøn Sct. Hans i Blokhus, med lækker mad på Klausens Fisk.
.. og solskin på Torvet, da vi med cirka 1000 andre, så Jens Varmløse og Tørfisk, samt hørte båltale.
.. været på cafe med Kit, inden aftenvagt.
.. leet af Rokokoposten. De gør det sgu godt.
.. fået lækre oste af E, som sammen med lidt rester, kunne trylle en cafeværdig osteplatte frem herhjemme.
.. cyklet mellem bare ben i starten af ugen, til strømpebukser midtvejs og søndag, så endda reele jeans fredag.
.. fået bekræftet på job, at gule bolcher (såvel som gule vingummier) altså ER bunden. Fact!
.. blevet inviteret til frokost hos K, da hun hørte vi måtte aflyse tre hold gæster herhjemme i weekenden. Fandme sødt. Så fik både lækker mad, en lille pakke og hygget mig gevaldigt inden min fredagsvagt.
.. byttet frokostgæst-forældredaten ud med, at besøge dem i stedet.

.. stedet hvor koldskålen altid er bedst og det er svært, ikke at hygge sig uanset hvad.
.. holdt havedate, med takeout og to meters afstand, og for mig også enorm trang til at sponse direkte hen til Skægaben forenden af bordet. Men kunne rent faktisk holde fokus nok, til kun at rejse mig halvvejs, før jeg kom i tanke om situationen. Er aldrig i rum med den mand, uden at holde ham i hånden, bide, nysse eller kilde ham, med meget få minutters mellemrum, og er åbenbart ligedele impulsstyret og dement, til at få de ellers nemme regler ind på lystavlen.
Men med lidt held, får vi lidt flere af dem de næste dage – hvis vejret og helbredet vil, altså.

Håber I får en dejlig uge!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *