A,  brok,  fjoller,  folk er freaks,  K,  snaksnak

Spørgsmålet er..

.. hvem der forærer Mai Mannike en mundkurv med indbygget lyddæmper?

.. hvor kan man klage?

.. Hvad matriale Dolbergs ansigt er formet i? Må koste kassen, at ha’ et bulletproof fjæs.

.. hvordan nogle mennesker kan hade koldskål?

.. hvorfor kan man ikke købe den der pind fra Men in Black? bare sådan i en rejsevenlig lommestørrelse.

.. hvem der nogensinde i en alder af 25, har faldet over en blogopskrift på havregrød, og tænkt “GUD! Dét må jeg prøve! Må jeg bestemme om det er vand eller mælk ellér soyamælk? Ej, men det er da helt nyt og spændende! Og så med æble og kanel på?! Sejt”! Hvem fanden er ikke blevet stopfodret med netop den ret hele sin barndom? Hvordan kan havregrød betragtes som en nyhed?

.. hvorfor er fodbold pludselig blevet sådan lidt hyggeligt at følge med i? Ved ikke hvem jeg selv er, når jeg ser sport.

.. hvad skal folk egentlig lave her til sommer? hvad skal du?

.. hvem der gi’r en rejse med alt betalt?

.. hvornår stopper Adam Sandler film med at være sjove?

.. hvordan skære man sit hoved af og spiser det?

4 Comments

 • Mirofix

  Der kunne puttes mange sjove ting i den mundkurv

  Man klager på Facebook

  Havregrød, det er hvad ansigtet er lavet af! Og det er bestemt ikke nyt eller et spændende emne før det faktisk bliver noget der gør et ansigt skudsikkert..

  Det der med koldskål har jeg ikke noget svar på, det er jo flydende slik.

  Mai ville være alletiders kandidat til sådan en pind der

  Der ville fodboldfeberen også…

  Jeg skal sætte hegn op i min have fordi min nabo har slået min hæk ihjel – hun gav ikke en rejse med alt betalt

  Aldrig – det er hvornår de stopper med at være sjove. Er ligeglad med, hvor kontroversiel nogle folk måtte mene hans humor er

  Jeg tror det med at spise hovedet starter med enorme mængder af lokalbedøvelse… Hvor det ender ved jeg virkelig ikke

 • Henriette

  Jeg er blevet stopfodret med havregrød gennem hele min barndom. MEN. Mine forældre dyrkede versionen på vand (fattigfirserne, I guess…?. Og så med kanelsukker og mælk OVEN PÅ. Det troede jeg, helt oprigtigt, var mådEN at gøre det på. Indtil en skitur i start tyverne, hvor jeg blev groft kritiseret for min kedelige havregrød, serveret til hyttemorgenmaden. Så det var godt nok ikke en blogger, der åbnede mine øjne for havregrødens lyksaligheder. Men jeg havde, helt ærligt, aldrig overvejet at det kunne gøre anderledes før det…

  • venterpaavin

   Vi fik det også på vand – den fattigmandstrend kører vi stadig 😎

   Hvertfald er det imponerende at en blogger kan tænke, at andre voksne simpelthen ikke kender grundopskriften og bare MÅ dele den, i et indlæg. Det er altså lidt at undervurdere ens målgruppe, synes vi 😂

   – A og K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *